11.7.14

Muoti-ilmiöitä

Internet-paljasti, että uusinta muotia (ainakin ehkä Japanissa) ovat nyt vaarallisten eläimien repimät farkut:

http://animals.io9.com/your-next-pair-of-jeans-could-be-designed-by-lions-and-1602726695

Me täällä olemmekin olleet selvästi jo aikaamme edellä antaessamme vanhat farkkumme hamstereiden revittäviksi, mutta kyseinen japanilainen muotitrendi avaa aivan uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Varsinkin, kun tällä viikolla lounaalla sain ensi kertaa kuulla japanilaisesta 'hamketsusta' eli hamstereiden pyllyjen kuvauksesta.

Olemme siis melko varmoja, että jos japanilaisille myisi 'söpöjen suomalaisten hamsterien omin tassuin ja hampain repimiä farkkuja' ne olisivat vähintään yhtä hyvä hittituote kuin nuo jotkut tiikerien ja karhujen repimät -- ehkä parempikin.

Emme tosin aikoneet lopettaa päivätöitämme :), mutta otamme kyllä vastaan tilauksia etukäteismaksulla, 620 EUR (alv 24%) / farkut. 248 EUR (alv 24%) lisämaksusta voitte toimittaa omat farkkunne meille hamstereidemme revittäviksi. Tulot käytetään henkilökunnan ja hamstereiden hyväksi.


4.7.14

Partioiva talvikko

Erityisesti nuorena kaikki meidän hamsterimme ovat lähinnä viilettäneet dunissaan mahdollisimman matalina ja suojapaikasta toiseen. Siri on kuitenkin nyt vanhempana kehittänyt aivan toisen lähestymistavan. Jos nimittäin dunassa kuuluu rapistelua esim. henkilökunnan toimesta, on kohta paikalla mahdollisimman korkeana kävelevä, mulkoileva partiotalvikko. Voi olla, että Siri ei pärjäisi enää luonnossa tuolla asenteellaan, mutta dunassa talvikkomme on selvästi dunan kuningatar.








Intensiivisen partioinnin jälkeen Siri löytää jotain kiinnostavaa...





Tiukan partioinnin jälkeen ruoka maistuukin talvikolle.

3.7.14

Siri 2,5 vuotta


Siriä ei ole tullut pitkään aikaan kuvattua ja oli aika korjata tilanne. Ylimmäisenä on onnistunein otos kuvasarjasta.

2.7.14

Muutama kuva Moriartysta


Joskus kun henkilökunta säälimättömästi katkaisee Moriartyn oleskelun vaatehuoneessa viedäkseen sen takaisin dunaansa, on herrasmies näyttänyt niin kypsyneeltä, että on harmittanut, että ei ole kameraa ollut mukana. Nyt oli sitten kamera mukana, joten Moriarty selvästi pelasi varman päälle ja päätti näyttää lähinnä söpöltä. Kannattaa muuten myös huomata poikkeuksena meidän moniin muihin hamstereihin, että Moriarty pysyi liikkumatta kädessä niin, että tälläisen kuvat pystyi kännykkäkameralla ottamaan.