23.12.08

Yksinäinen joulu

Karamelli-parka joutuu olemaan muutaman päivän yksikseen nyt joulun ajan, koska sekä minä että avomieheni lähdemme tänään joulua viettämään perheidemme luo. Minä palaan jo perjantai-iltana, joten luulisin pikkusintin selviävän joulusta.
Tein eilen totaalisen varastotuhon eli puhdistin koko mökin ettei sinne jäisi mitään tuoresapuskojen jämiä pilaantumaan. Myös potan siivosin ja vaihdoin tuoreen veden pulloon. Laitoin Karamellille vain kuivaruokaa (mutta sitä riittävästi!) nyt joulun ajaksi. Saa nyppiä lempiruokansa peräti kahdesta eri kupista... Joululahjaksi se sai erikoispaksun kerroksen puruja dunaansa, myllertäköön niissä sydämensä kyllyydestä.
En tiedä mikä sillä eilen oli, mutta se ei olisi MILLÄÄN halunnut tulla dunastaan pois siivouksen ajaksi. Yleensä saan Karamellin kiinni kertanappauksella, mutta eilen se luikerteli käsistäni irti monta kertaa. Se pikku riiviö osaa halutessaan olla vikkelääkin vikkelämpi! Kuljetuskopasta takaisin dunaan siirrettäessä se sen sijaan oli ihan nätisti.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää joulua hamsulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se hiiru pärjää... on se ollut ennenkin muutaman päivän yksinään, kunhan vain ei vesi pääse loppumaan.
Silloin tuli kurjat oltavat pikkuiselle.
-M-

Sirpale kirjoitti...

No juu, vesi ei pääse loppumaan, ellei se nyt ihan juopoksi ala. Meillä on se isoin juomapullo käytössä ja se on sen verran korkealla ettei Karamelli saa siihen (toivottavasti) edes puruja kasattua niin paljoa, että se alkaisi vuotaa putkeen juuttuneen purunpalasen takia. Ja palaanhan minä jo perjantai-iltana ettei tässä nyt montaa päivää ole välissä. Sitä paitsi Karamelli sai siskolta joululahjan: pitkän pahviputken, jostaa riittää pätkittynä hupia varmasti kauan!