20.1.09

Siivousta ja viinirypäleitä

Eilen oli pikkusiivouksen vuoro. Olen vähän lykännyt tuon mökin siivousta, koska se edelleen näyttää tältä. Olin antanut toissapäivänä Karamellille raejuustoa ja siltä varalta, että neiti olisi haksahtanut viemään sitä varastoonsa ja se pilaantuisi siellä, piti siivota. Ei sillä että Karamellille raejuusto kelpaisi...
Yritin mahdollisimman hyvin peitellä mökin takaisin purujen sekaan kun olin saanut siivouksen tehtyä, mutta siitä huolimatta oli jotenkin koomista katsella, kun päästin Karamellin takaisin dunaansa. Se nuuskutteli ensin ja alkoi sitten kuopia puruja kun ne olivat ihan väärin.

Pikkusintti on opetellut vähitellen syömään viinirypäleitä. Ostin niitä joskus aikaisemmin, mutta silloin ne eivät kelvanneet. Kokeilin nyt taas ja tällä kertaa maistuu jo paremmin. Kiinnitin pienen rypäleoksan dunan seinälle, ajattelin että siinä Karamellille vähän askartelemista, kun irrottaa niitä. Ahne pikkuotus kävi tietysti heti kimppuun kun huomasi että siinähän killuu ruokaa. Ensimmäistä viinirypälettä se yritti suoraviivaisesti vetää irti oksasta vähän huonolla menestyksellä. Jotenkin se sai kuitenkin taiteiltua sen orti ja kiikutti ylpeänä saaliinsa piiloon. Loppuihin se sovelsi hienostuneempaa tekniikkaa ja lopulta riipi koko oksan irti niin ettei jäljelle jäänyt kuin rautalanka, jolla olin oksan kiinnittänyt. Yritin räpsiä muutaman kuvan Karamellista rypäleiden kimpussa, mutten tiedä onnistuivatko ne. Kaveri oli eilen vähän epävalokuvauksellisella tuulella. Kuvia tulee tänne kunhan ehtii.

Muuten, Karamelli löytyy nykyisin myös Petsie-yhteisöstä.

Ei kommentteja: