27.1.09

Mihin kaikkeen hamsteri kelpaa?

No esimerkiksi se kelpaa erinomaiseksi tekosyyksi luistaa kotitehtävistään.
Istuskelin kaikessa rauhassa koneella päkertämässä ohjelmoinnin viikkoharjoituksia jonkinlaiseen kuosiin. Dunasta kuuluva vieno rapina kertoi että Karamelli on hereillä, joten koodaus sikseen ja dunan siivoukseen.

25.1.09

Rypälerohmu ja muita kuvia

Lupasin viimeksi kuvan Karamellista viinirypäleiden kimpussa ja tässäpä tuo on. Yhtään rypälettä ei jätetä roikkumaan vaikka posket olisi jo kuinka täynnä!


Pahoittelen taas tarkennusta...


Yleinen söpöilykuva

20.1.09

Siivousta ja viinirypäleitä

Eilen oli pikkusiivouksen vuoro. Olen vähän lykännyt tuon mökin siivousta, koska se edelleen näyttää tältä. Olin antanut toissapäivänä Karamellille raejuustoa ja siltä varalta, että neiti olisi haksahtanut viemään sitä varastoonsa ja se pilaantuisi siellä, piti siivota. Ei sillä että Karamellille raejuusto kelpaisi...
Yritin mahdollisimman hyvin peitellä mökin takaisin purujen sekaan kun olin saanut siivouksen tehtyä, mutta siitä huolimatta oli jotenkin koomista katsella, kun päästin Karamellin takaisin dunaansa. Se nuuskutteli ensin ja alkoi sitten kuopia puruja kun ne olivat ihan väärin.

Pikkusintti on opetellut vähitellen syömään viinirypäleitä. Ostin niitä joskus aikaisemmin, mutta silloin ne eivät kelvanneet. Kokeilin nyt taas ja tällä kertaa maistuu jo paremmin. Kiinnitin pienen rypäleoksan dunan seinälle, ajattelin että siinä Karamellille vähän askartelemista, kun irrottaa niitä. Ahne pikkuotus kävi tietysti heti kimppuun kun huomasi että siinähän killuu ruokaa. Ensimmäistä viinirypälettä se yritti suoraviivaisesti vetää irti oksasta vähän huonolla menestyksellä. Jotenkin se sai kuitenkin taiteiltua sen orti ja kiikutti ylpeänä saaliinsa piiloon. Loppuihin se sovelsi hienostuneempaa tekniikkaa ja lopulta riipi koko oksan irti niin ettei jäljelle jäänyt kuin rautalanka, jolla olin oksan kiinnittänyt. Yritin räpsiä muutaman kuvan Karamellista rypäleiden kimpussa, mutten tiedä onnistuivatko ne. Kaveri oli eilen vähän epävalokuvauksellisella tuulella. Kuvia tulee tänne kunhan ehtii.

Muuten, Karamelli löytyy nykyisin myös Petsie-yhteisöstä.

17.1.09

Söpöilykuvia

Karamelli oli tänään taas niin söpö että siitä oli pakko ottaa kuvia. Automaattiasetukset toimivat näköjään sittenkin parhaiten kuvaamisessa.



16.1.09

Kuvia

Kas tässä pari kuvaa Karamellista. Yritin tässä illalla ottaa siitä videotakin, mutta Karamelli ei viitsinyt tehdä mitään kiinnostavaa. Vai kiinnostaako minuutin pätkä wc-rullan hylsyn antaumuksellista jyrsintää? No, voin minä sen videon joskus ladata nettiinkin. Kuvat ovat kerrankin aika onnistuneita.



14.1.09

Purujen peitossa uni maittaa


Jouduin aamulla hieraisemaan silmiäni kahteen kertaan tullessani katsomaan hamsterihäkkiä. Karamelli on muurannut koko pesämökkinsä suuaukkoa myöten puruilla! Vähän kattoa on näkyvissä ja "eteisenä" toimiva pajutunneli on melkein kokonaan täynnä purua. Vienosta rapinasta päätellen Karamelli itse kölli mökissään piilossa pahalta maailmalta.
Laitoin kyllä eilisen suursiivouksen yhteydessä puruja aika ronskisti, jopa vähän enemmän kuin oli alunperin tarkoitus, niitä vähän näet lurahti. Nyt taas dunan toisessa päässä paistaa pohja kun neiti on hieman sisustanut... Toisaalta luonnonvaraiset hamsterit kuulemma tukkivat myös pesäkolojensa suuaukot päivän ajaksi, joten sinällään tuo ei siis ole mitenkään yllättävää. Mutta melkoisen yötyön hiirulainen on kyllä tehnyt!

13.1.09

Vuoden ensimmäinen suursiivo

Elo Karamellin kanssa on asettunut taas juhlapyhien jälkeen normaaleihin uomiinsa eikä siitä mitään niin ihmeellistä kirjoittamista löydy. Tänään oli suursiivopäivä, muttei siinäkään kai ole mitään erikoista. Kuukausittainen homma. En vaihtanut dunan sisustusta, joten Karamelli ei ravaa nyt eksyneenä ympäriinsä vaan se on keskittynyt kantamaan sapuskaa pesäänsä.