13.6.11

Nuokkuuko hamsterit?

Tässä olen Loviisan kanssa jälleen vaatehuoneessa, jossa se on touhunnut vähän aikaa, mutta nyt tuntuu vauhti hieman hyytyneen. Tässä ei nyt ole ihan sopivassa nurkassa mökkiä, minne hamsteri pääsisi torkkumaan, mutta noissa rauhallisissa nurkissa seurasin, kun Loviisa jäi siihen paikalleen jököttämään. Hiljakseltaan tuntui että sitä alkoi väsyttää ja näytti ihan siltä kuin se pilkkisi kuin isäntänsä ikään pään sillä lailla nyökähdellessä, mutta sitten kuitenkin herätessä takaisin toimintaan. Nyt se taas tuossa touhuaa täydellä teholla ja meinasi syödä sukkiani, mutta taitaa olla hamsterikin väsynyt, vaikka helteet ovat jo hellittäneet.

Täytynee raukalle laittaa tänne unimökki, jos meinaa hamsteria alkaa nukuttamaan. Ensimmäisen kerran tuollaista huomasin, joten toivottavasti tuo on ihan vain hamsterien väsymyksen merkkejä, eikä mitään oireita mistään vakavammasta. Kameraa ei valitettavasti ollut, että olisin voinut tallentaa nuokkuvan hamsterin. Melkein kyllä itseänikin alkoi unettaa sen katseleminen.

2 kommenttia:

Narukerä kirjoitti...

Yoda on aina ollut sellainen että se saattaa jäädä kesken virkeitten tallustelujen nukkumaan johonkin sopivaan nurkkaan. Joko mahalleen pitkälleen tai kyyryssä pienenä pallona. Ei se aina, mutta silloin tällöin...tehnyt sitä kohta 2 vuotta joten tuntuu normaalilta. :)

Karri kirjoitti...

Kuulostaa ihan samalta. En tiennytkään kuinka pallomaiselta hamsteri saa näyttämään itsensä ennen tätä. :)