28.8.11

Muita hamsteriblogeja

Tällä hetkellä minulla on aktiivisessa seurannassa seuraavat 5 hamsteriblogia, jotka haluan jakaa muillekin. Blogit ovat lähinnä aakkos- eivät paremmuusjärjestyksessä.

Elyn hamsteriblogi
Löysin tämän blogin vasta äskettäin, mikä sinänsä on noloa, koska blogi on ollut suht aktiivinen jo melkein vuoden ajan. Blogien parhaimmistoa, ellei peräti se kaikkein paras. Hirmusti kaikenlaista hyödyllistä asiaa esimerkiksi ruokinnasta.

Hamsterix
Blogissa vipeltää tällä hetkellä syyrialaisuros Yoda ja robotyttö Eva. Blogi tarjoaa sekä suloisia kuvia, hamsterihauskaa (tämänpäiväinen hamstrausopas on ihan paras) että vakavampaa tietoa hoidosta ja sen sellaisesta.

Klementiinin talvikot
Uusi, mutta toistaiseksi ihan kivan aktiivinen blogi. Tähän mennessä kirjoitellut lähinnä kuulumisia astutusten ja tiineyksien tiimoilta, mutta sekaan mahtuu myös ylisuloisia talvikkokuvia. Toivottavasti jatkaa aktiivisesti samalla linjalla hamaan tulevaisuuteen asti.

Miran hamsterit
Menossa on mukana tällä hetkellä syyrialaiset Bilbo ja Venice. Enemmänkin asia-aiheisiin ja näyttelyihin panostava blogi, mutta seasta löytyy kyllä kuviakin näistä kahdesta hurmaajasta (olen nimittäin nähnyt molemmat otukset ihan livenäkin näyttelyissä).

Pienillä tassuilla
Even pitämä, hyvin asiapitoinen blogi. Mikäli nyt olen vähänkään mitään ymmärtänyt, kyse on joko virallisesta tai muuten vain vakavastiotettavasta kasvattajasta ja blogin otsikon perusteella lajeina ovat syyrialaiset ja roborovskit. Odotan innolla, miten sinisen värin kasvatusprojekti luonnistuu.

Pumpkin's talvikot
Kuten nimikin sanoo, talvikoita löytyy, mutta niiden lisäksi myös muita lajeja, ainakin kiinareita ja roboja nopealla selailulla. Tarjoilee monipuolisesti päivityksiä hamsterien ja kasvatuksen kuulumisista, kuvia ja vinkkejä. Noita(kaan) kuvia ei suositella talvikkokuumeisille.

Goldilock's hamsterikasvatus
Sekä Hilma että Pertti ovat tulleet tämän blogin pitäjältä eli Veeralta. Hän kasvattaa virallisesti talvikoita ja roboja, mutta eläinkatraasta taitaa löytyä kaikkia muitakin hamsterilajeja sekä marsuja. Kasvatuskuulumisten ja kuvien lisäksi löytyy myös kaikenlaista hyödyllistä tietoa ja vinkkiä hamsterinomistajille.

Jos kuitenkin tiedät muita aktiivisia hamsteriblogeja, anna toki kuulua.

6 kommenttia:

Miranda kirjoitti...

Voi, hieno juttu että mekin ollaan päästy teidän hamsteriblogi listalle, mutta oli kyllä pakko korjata että meidän laumaa on jo hetken aikaa asuttanut kolme syrkkiä, Bilbo, Venice ja Moon Lurjuspoika ja tästäpäivästä eteenpäin vielä Chocolate Meltaway ;)

Meillä luetaan teidän blogia myös hyvin ahkerasti ja rakastan Loviisan ja Pertin kuvia ylikaiken!

Sirpa kirjoitti...

Voi ei, unohdin ihan Liamin! Anteeksi, tarkoitus ei ollut mitenkään dissata pikkuherraa. Onnittelut perheenlisäyksestä, jos uutta hamsteria nyt voi sellaiseksi sanoa. Kuvia sitten vain kehiin!

imlacking kirjoitti...

Yksi blogeista taisi olla sellainen johon en ole vielä ehtinyt tutustua, mutta nyt sekin osoite on laitettu ylos :).

Anonyymi kirjoitti...

Meiän blogin voisit tuohon lisätä www.hamstraavahamsu.blogspot.com ;) En tiedä oletko tuota itsekkään lukenut...

Sirpa kirjoitti...

Kiitos, TheTuuli3! Tuo blogi onkin ihan uusi tuttavuus ja toisaalta siellä näyttää olevan aika paljon muutakin kuin vain hamsteriasiaa. Laitetaan kuitenkin seurantaan, suloinen tuo sinun Eetusi :)

Eve kirjoitti...

Ai mekin ollaan päästy tänne :)

Ihania kuvia taas! ^^