23.12.10

Hamsterin joulupöytä

Tuli viriteltyä Loviisallekin joulupöytä etukäteen hyvitykseksi siitä, että sitä kiusattiin joulusiivouksella jo näin iltapäivästä. Loviisalla nuo prioriteetit vain ovat, että ensin syödään ja sitten vasta nukutaan. Niinpä herkkulauta ja sen sisältämät herkut saivat kyytiä välittömästi.


Jepjep, sinä aikana kun sain kuvat verkkoon ja tämän blogipostauksen tehtyä, oli lauta jo tyhjä... Taisi siinä jotain alle puoli tuntia vierähtääkin.

2 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Joulutervehdys täältä meiltä!

Syksy on ollut kiireinen, enkä ole ehtinyt kirjoitella juuri Anseriinan kuulumisia saati surffailla muissa hamsublogeissa. Ihania joulukuvia teillä, hamsteroinen näyttää varsin tyytyväiseltä.

Olipa surullista lukea, että Hilma-pieni jouduttiin lopettamaan. Osanottoni!

Hyvää vuotta 2011 teille!

Sirpa kirjoitti...

Loviisa on AINA tyytyväinen, kun sillä on ruokaa tarjolla :)

Hilman lopetus oli kieltämättä kova paikka, vaikka siihen oli kovasti yrittänyt valmistautua että Hilma on vanha eikä se elä enää pitkään. Kovin rakas se pikkuinen oli ja ehtihän se meillä vähän toista vuotta olemaankin. Uutta talvikkoa ei juuri nyt ole aktiivisesti hakusessa (en ainakaan tunnusta...) näiden muuttuneiden asuntojärjestelyjen takia, mutta ehkä ensi syksynä sitten taas.