21.5.11

Itsepäisyys vie läpi vaikka sinisen muovin

Tänään ennen reissuun lähtöä päätin vielä kuitenkin siivota Loviisan mökin, vaikka tyypillisesti siivousten välillä on päivä tai pari. Loviisaa nuo siivousvälien vaihtelu ei ole tuntunut haittaavan, eikä sitä ehkä olisi tälläkään kertaa haitannut -- tosin aivan toisenlaisesta syystä. Nimittäin siinä siivotessani unisen hamsterin mökkiä siellä normaalien varastojen lisäksi olikin jostain syystä sellaista sinistä muovipurua ihan pinnalla asti. Epäluulothan siitä sitten heräsi kun kerran dunakin pohjaosa oli vastaava väriä ja tuli kaivettua vähän syvemmälle puruihin, josta sitten löytyi tälläinen projekti.


Nähtävästi Loviisa on öiden hiljaisina tunteina jo pitemmän aikaa hautonut juonia ja suunnitelmaa paosta. Niin hyvin oli hamsteri piilottanut operaationsa, että ilman tämän päivän yllätyssiivousta olisikin varmasti joku päivä saanut ihmetellä nurkissa vilistelevää karkulaista. Sekin tosin olisi ollut parempi vaihtoehto, sillä se olisi tarkoittanut, että Loviisa olisi selvinnyt pudotuksesta dunan alustana olevan lipaston korkeudelta ehjänä. Kuten näkyy, reikä on oikeasti läpi tuollaisesta perusmuovidunasta.


Loviisa tietysti kiisti kaiken ja yritti esittää vielä unisen yllättynyttä: "Kas, mistäs ihmeestä tuollainen reikä dunan kylkeen on yllättäen ilmestynyt?".


Vartij... Henkilökunta piti nopean puhelinneuvottelun ja tuloksena nopeasti päätettiin kasata hieman isompi haaste Loviisan kunnianhimoisille karkaussuunnitelmille.
Samalla duna siirrettiin lattialle ja myös muut nurkat tarkistettiin vastaavanlaisien projektien varalta. Yhdestä nurkasta löytyikin jo vanhemman projektin alkua.Tämäkin nurkka sai hieman haastavammat esteet ja henkilökunta päätti vielä hieman dunan järjestystä muuttamalla antaa Loviisalle muutakin mietittävää kuin tunnelien järsiminen dunan läpi.


Nyt duna on lattialla. Henkilökunta seuraa jännityksellä Loviisan seuraavaa siirtoa.

9 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Meillä kans Saaraneiti aikoinaan jyrsi reiän häkkiinsä ja siihen laitettiin vaikka mitä eteen, mutta se jyrsi nekin. Jossain vaiheessa se sitten pääsikin sieltä reiästä ja vaihdettiin hamsu terraarioon. Sielläkin se sitten teki oman mökkinsä takaseinään ihan hirvittävän kolon.

Nimetön kirjoitti...

Ei mene kauan kun veitikka tulee tuosta reiästä läpi, eikä siinä paljon kivet vauhtia hidasta.
-M-

Sirpa kirjoitti...

Näen jo sieluni silmin Hamsteriyhdistyksen markkinapalstalla seuraavanlaisen ilmoituksen:
"Annetaan pois jyrsimisvimmainen, pakoa suunnitteleva hamsterinaaras. Ostetaan lasiterraario."

Karri kirjoitti...

Joo, miettikääpä, jos olisi jäänyt siivous tekemättä ja tuo huomaamatta niin mitä silloin kotona odottaisi tänään palatessa. Täytyy varmaan tuupata varmuuden vuoksi jotain pehmustetta sinne kaapin taakse tai jättää tuo duna toistaiseksi lattialle ettei meidän kamikazehamsteri saa huonoja ideoita.

Karri kirjoitti...

Jees, tilannetiedotusta taustalla jännääville. Kotiin tullessa kaikki oli ok, hamsteri dunassaan ja vaikka selvästi nurkkia oli käyty tutkimassa, nykyiset esteet näköjään olivat osoittautuneet liian koviksi paloiksi purtaviksi.

Toistaiseksi duna on silti varmuuden vuoksi lattiatasossa.

Nimetön kirjoitti...

Helpotuksen huokaus!!!
-MUR-MUR-

Narukerä kirjoitti...

Meidän muuten niin kiltti syrkkiherra on kerran osoittanut mieltään dunaa vastaan. Ei tainnut silloin tuo loma-asuntona toiminut Gabber Garna Duna olla mieluinen tai sitten mielipahaa aiheutti muutoin vaan tuo kotoa lähtö matkalle. Omassa dunassa ei mitään jälkeä olla tehty koskaan... Onneksi huomasit Loviisan suunnitelmat ajoissa!

Sirpa kirjoitti...

Noo, Loviisan suureksi harmiksi meillä on hankinnassa nyt lasiterraario. Ainakaan siitä se ei pysty jyrsimään itseään läpi.

Nimetön kirjoitti...

Mutta sinne lasiseen terraarioon ei parane laittaa kiviä. Voipi hamsteriparka kokea jymy-yllätyksen:)
_m_