15.11.11

PiNan pikkujoulunäyttelyt 10.12.

Pirkanmaan Nakertajat järjestää pikkujoulunäyttelyn 10.12. Kutsu. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 30.11.

Tarjolla on siis lemmikkiluokkia hamstereillekin ja hamstereiden tuomarina on SHY:n virallinen tuomari Martina Munther. Ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät PiNan sivuilta myös.
Koska tämä on näin lähellä ja veteraani-ikäiset hamsut kilpailevat ilmaiseksi (tosin olisi minulla talkooseteleitä käytettävänä muutamista edellisistä PiNan näyttelyistä, jos vain löytäisin ne), ajattelin viedä meidän molemmat ikänestorit sinne. En ole vielä ilmoittautunut, tarvitsee tuossa vielä vähän katsella miltä otusten turkit näyttävät ja kunto muuten.

BTW, muutaman viikon päästä eli 26.11. on myös SHY:n oma Grand Gala Hyvinkäällä. Minä olen menossa sinne, sain tuttuun tapaan homman ruotsalaisen Sebastian Mårtenssonin sihteerinä. Sebastian arvostelee talvikkojen ja robojen ulkomuotoluokat. Tällä hetkellä talvikkoja on alustavasti ilmoitettu mukaan 36 ja roboja 20, joten mitään törkeän suurta eläinmäärää ei ole Sebastianille tulossa. Verrataan vaikka siihen että pitkäkarvaisia syyrialaisia on ilmoitettu 80... Meidän elukat eivät ole Hyvinkäälle tulossa enkä ole tällä kertaa kyytiäkään tarjoamassa, koska olen todennäköisesti koko viikonlopun tuolla suunnalla ja liikkeellä julkisilla.

Ei kommentteja: