14.9.12

Sportti-Siri

Kirjoitin heinäkuussa, ettei Siriä kiinnosta juoksupyörä lainkaan. Silmämääräisesti se ei koskaan juossut kierrostakaan pyörässään ja otimme pyörän jossain vaiheessa kokonaan pois tilaa viemästä. Senkin tilalle mahtuu yksi pieni kanamunakenno.

Hylätty juoksupyörä majaili aikansa Sirin puuhaboxissa eli siinä pahvilaatikossa, johon Siri nostetaan aina pois terran siivouksen tieltä. Pyörä ei kiinnostanut sielläkään. Sitten eräänä ihan tavallisena iltana Siri meni heti laatikkoon päästyään juoksupyöräänsä ja juoksi. Monta kierrosta ja ihan innoissaan. Katselimme Karrin kanssa moista ilmestystä silmät pyöreinä: "Mistä se tuon yhtäkkiä keksi?"

Koska pyörä osoittautuikin mielekkääksi, panimme sen takaisin Sirin terraan. Siitä lähtien joka ilta hamsterien huoneesta on kuulunut pontevaa pyöränkitinää, kun meidän lentävä lumipallo temmeltää pyörässään. Joskus sieltä kuuluu tuplakitinä, kun Jane innostuu vinguttamaan omaa pyöräänsä samaan aikaan. Me ihmettelemme edelleen Sirin yhtäkkistä intoa pyöräilyyn.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No, Siri on tietysti kuunnellut Janen juoksupyörän vingutusta ja kun ykskaks keksi miten sen äänen saa aikaan, niin täytyyhän sitä sitten itsekin vinguttaa!
Äiti