20.12.12

Jane ja joulusiivo

Joulun kunniaksi hain paikallisesta ison säkin purua ja siivosin Janen dunan tänä iltana perusteellisesti. Tunnen itseni pahaksi ihmiseksi. Jane-raukka oli siivouksesta niin järkyttynyt, että se nökötti puusillan päällä kauan pelästyneen näköisenä ja nyt se kaivaa yhtä nurkkaa, josta se kai kuvittelee pääsevänsä pois. Ei tämä ole koti kun haisee ihan vieraalta. Ja mökkinurkassa on vielä vanhoja puruja, joissa luulisi sitä tuttua hajua olevan!
Eikä tässä vielä kaikki, Siri sutii jonkin putken sisällä. Se on kyllä pelkkää sympatiarapinaa, koska Sirin terraa ei tällä kertaa siivottu perusteellisesti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kuka hoitaa teidän "karva-lapsia" jouluna ??? Kysylee huolestunut äiti.

Sirpa kirjoitti...

Karri lähtee vasta sunnuntaina kotonaan käymään ja minä tulen keskiviikkona (niin varmaan Karrikin), joten kolme yötä joutuvat neidit olemaan yksikseen. Niille tehdään perinteiset valmistelut, siivotaan lähtöpäivänä, ei anneta tuoretta, mutta iso määrä kuivaruokaa ja vaihdetaan vesi. Sirille tämä riittääkin, mutta Janen duna siirretään lattialle siltä varalta, että se tällä kertaa päättää paeta. Eipähän ainakaan putoa sitten korkealta. Jane on niin epäluotettava hamsteri :)