10.10.15

Moriartyn poikaset ja jatkoa seuraa

En keväällä muistanut/ehtinyt tehdä esittelypostausta Moriartyn poikasista, vaikka kävimme niitä kertaalleen katsomassa Karrin kanssa, kun ne olivat neliviikkoisia saippuanpalasia. Itse otetut kuvat poikasista eivät oikein onnistuneet, mutta onneksi kasvattaja Karoliina on räpsinyt niistä riittävästi kuvia.

Kakarat ovat siis tässä (kaikkien © Karoliina Vainio):

suklaa naaras Cutiepie's Ina Introna


normaali naaras Cutiepie's Ivy Indivina


normaali uros Cutiepie's Ivo Insomin


Näistä Ivy oli se "pahnanpohjimmainen", poikasena sisaruksiaan pienikokoisempi, ja sen takia sitä ei myyty jalostuskäyttöön lainkaan, vaan lemmikiksi. Inaa luultiin aluksi urokseksi, mutta sittemmin selvisi että se onkin naaras ja nimi muuttui Ian Inovelonista Ina Intronaksi. Ja porukan ainoa uros Ivo oli kuin Moriarty pienoiskoossa, minun silmääni todella kauniin näköinen ja värinen pieni hamsupoika! Ivo saattoikin mennä sellaiseen kotiin, jossa olisi mahdollisesti tarjolla jalostuskäyttöä.

Minulla ei ole mitään hajua siitä, mihin nuo poikaset päätyivät, joten jos omistajat sattuvat lukemaan tätä blogia, niin ihan mielelläni lukisin kuulumisia ja näkisin vaikka kuviakin.


Mutta koska poikue jäi noin pieneksi eikä siinä ollut sitä Karoliinan kaipaamaa jalostuskelpoista norre-naarasta, hän kyseli Moriartya lainaan uudestaankin. Kesä kuitenkin meni vähän siinä, ettei ehtinyt mutta pari viikkoa sitten Neelalta löytyi kiima ja minäkin satuin olemaan kaupungissa. Astutus onnistui ainakin teknisesti, poikasia voisi odotella pikapuolin syntyväksi, joten taas vähän jännittää, että tuleeko mitään ja mitä tulee.

Ei kommentteja: