23.11.10

Hamsteripostimerkkejä

Posti tarjoaa verkkokaupassaan mahdollisuuden teettää omista valokuvistaan postimerkkejä. Myös postikorttien teko onnistuu, mutta minua kiinnostavat nyt erityisesti postimerkit. Sillä mikä voisi olla ihanampi aihe postimerkkiin kuin omat, rakkaat lemmikit?
Ja erityisesti sen takia, että hamsterimerkkejä on maailmalla kovin vähän. Harrastan pieni muotoisesti postimerkkien keräilyä ja hamsterimerkkejä ei tahdo löytyä mistään. Ebayssa on joitakin tarjolla, Huuto.netistä en ole koskaan moisiin törmännyt.
No, toden puhuakseni en tiedä, miten nämä tällaiset omakuvapostimerkit sijoittuvat filatelian maailmassa. Tuleeko niistä vielä jonain päivänä kalliitta superharvinaisuuksia, eihän niitä välttämättä koskaan teetetä enempää kuin se 20 kappaleen arkki? Vai jäävätkö ne vain oudoiksi kuriositeeteiksi, koska niitähän ei näy missään virallisissa postimerkkiluetteloissa?

Joka tapauksessa, eikö olisikin hienoa lähetellä postikortteja ja kirjeitä ympäri maailmaa tällaisilla postimerkeillä varustettuina?


(mallikuvat on tehty Postin tarjoamalla suunnittelutyökalulla)

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Tiirailin ensin noita merkkejä ja tuumin,että oleppas löytänyt Hilman ja Loviisan näköisiä postimerkkejä.
Mutta... ta-daa,nehän oli Hilma ja Loviisa!!!!
-MUR-MUR-