26.11.10

Hilma kasvattaa karvaa

Lokakuussa kirjoitin kuvien kera Hilman vanhenemisesta eli siitä, miten se on laihtunut ja karva harventunut kovasti. Nyt on jo jonkin aikaa näyttänyt siltä, kuin se olisi vähäsen kasvattamassa karvaa tuonne korviensa taakse, mistä turkki on ollut kovasti harventunutta. Tosin painokin on pudonnut, se on pitkän aikaa jo pyörinyt 38 gramman tienoilla, mikä on todella vähän.
Tänään kuitenkin aloin katsella tarkemmin sitä turkkia ja kyllä se on myönnettävä, että karvaa on tullut takaisin! Iho ei paist korvien takaa enää yhtään samaan malliin mitä tuossa lokakuisessa kuvassa, itse asiassa ei lainkaan! Mahtaakohan se johtua lähestyvästä talvesta ja talvikarvan kasvattamisesta, tosin viime talvena Hilma ei vaihtanut talviturkkia vaan pysyi ihan tavallisen värisenä koko pimeän ajan.
Ruokintaankaan ei ole tehty kovin suuria muutoksia, tosin yritän tietysti ruokkia meidän mummoa mahdollisimman monipuolisesti ja se saa joka ilta vaihtelevaa tuoreruokaa. No, eilisiltaiset porkkanat ja lantut eivät olleet kyllä kelvanneet, mutta se todennäköisesti johtuu siitä että kumpikaan juures ei kuulu Hilman suosikkeihin. Kuivaruokakupissa Hilma viettää mielellään aikaansa ja auringonkukansiemenet maistuvat edelleen yli kaiken.

Niin ja kynsiä leikatessa se pyristelee edelleen niin ettei sitä saa paikoillaan pidettyä...

Ei kommentteja: