10.11.10

Informaatiokatkos ja Loviisa kiittää!

Laittelin eilen molemmille hamstereille illalla tuoreruokaa, kuten tavallisestikin. Hilma kävi katsomassa ja järsi vähän parhaita paloja. Loviisa tapansa mukaan kiikutti kaiken, siis aivan kaiken varastoon ennen kuin ehdin sanoa: "Senkin ahne hamsteri". Nappasin supervauhtia tyhjentyneen ruokakupin pois dunasta.
Eipä siinä mitään, myöhemmin illalla Karri meni vaatekomeroon ulkoiluttamaan Loviisaa. Palauttaessaan neitiä häkkiinsä Karri katsoi, että hei, Loviisalla ei ole tuoreruokakuppia ollenkaan. Hilmalla kyllä oli, joten Karri päätteli minun jättäneen Loviisan ilman tuoreruokaa (en ollut muistanut sanoa antaneeni molemmille tuoretta jo). Tietysti hän antoi Loviisalle uuden kupillisen. Ja Loviisa, tavoilleen uskollisena, tyhjensi ruokakupin aivan kuin ei olisi koko päivänä ruokaa nähnytkään.
Minä aamulla ihmettelin, miksi Loviisan dunassa on tyhjä tuoreruokakuppi, kun minä sen muistaakseni otin pois. Kysyin asiaa Karrilta ja niinhän se oli, että Loviisa oli ruokittu kahteen kertaan. Ei se itse varmaan valita asiaintilasta, taisi olla tyytyväinen.


"Ai minä muka ahne?!"

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Äkkiä herkut talteen,ennenkuin joku ottaa ne pois!
-MUR-MUR-