26.1.11

Näyttely-uutisia

Vaihdetaan vähäksi aikaa aihetta, koska viikon luontoarvoitukseen on tullut vain yksi arvaus Buzzin kautta. Ilmeisesti kysymys on kovin vaikea eivätkä lukijat uskalla siksi arvata?
Hyvinkäällä järjestetään lauantaina 12.2. hamsterinäyttely ja vaikken ole Loviisaa sinne ilmoittanut mukaan, olen menossa itse paikan päälle. Lupauduin jo Niina Eskelisen sihteeriksi, Niina tuomaroi koe- ja ei-standardisyyrialaisten ja talvikoiden ulkomuotoluokat. Pääsenpähän sinne "hoitamaan" talvikkokuumettani, joka on Hilman kuoleman jälkeen nostanut jälleen päätään.
Tämä tarkoittaa sitä, että jos kiinnostaa tulla juttelemaan, se passaa toki aina silloin kun en ole kirjoitustöissä. Blogin varsinainen päätähti ei siis ole tulossa, joten uteliaiden on tyydyttävä minuun. Pärstä näkyy esittelysivulla ainakin ja olen aina erittäin kiinnostunut silittelemään ja sylittelemäänkin hamstereita. Talvikoiden omistajien kannattaa katsoa sitten, että eläin on todellakin tallessa kuljetusboksissaan eikä "vahingossa" livahtanut vaikkapa taskuuni... Tietääkseni ainakin yksi Loviisan sisaruksista on tulossa näyttelyihin myös, musta uros nimeltä Mustikka.

Pirkanmaan Nakertajat järjestävät myös 26.2. perinteisen ystävänpäivänäyttelynsä Virelässä, Ikurissa. Tarjolla on hamstereille lemmikkiluokka ja tuomarina SHY:n virallinen lemmikkituomari Niina Toivonen. En ole vielä pohtinut Loviisan ilmoittamista tuonne, mutta olisihan se mahdollista. Ilmoittautumisaikaa on 16.2. asti ja minulla olisi vielä edellisistä sihteeröinneistä käytettävänä talkookortteja, joilla kuittaisi kätevästi ilmoittautumismaksun. Täytyy harkita jos tuonnekin yrittäisi tunkea itseään sihteeriksi vaikkapa Niinalle itselleen.

Ei kommentteja: