25.8.09

Esittelyssä henkilökunta

Koska molemmat hamsterimme, Katariina ja Karamelli ovat saaneet oman esittelynsä, tarvinnee henkilökunnastakin kertoa muutama sananen.

Suurimman osan blogiteksteistä kirjoittaa Sirpale/Sirpa, kirjoittamishetkellä karvaa vaille kolmikymppinen it-alan opiskelija ja työntekijä Tampereelta. Harrastuksiini kuuluu hamsterien lisäksi lukeminen, yleinen nörttäily, valokuvaus ja ulkoilu ainakin hyvällä säällä.
Kuten kirjoitin Karamellin esittelytekstissä, minulla ei ole aikaisempaa kokemusta pikkujyrsijöistä lemmikkinä. Lapsuudenkodissa maalla oli navettakissoja, jotka aikaa myöten siirtyivät lemmikkikissoiksi. Kuvittelinkin aina olevani ennen kaikkea kissaihminen! Itse en ole kuitenkaan ottanut lemmikkikissaa, olen asunut paljon opiskelijasoluasunnoissa, joihin ei saa lemmikkejä tuoda ja muutenkin kissa sitoisi paljon hamsteria enemmän. Vaikka kyllä aina joskus iskee pahimmanlaatuinen kissakuume, kun surffailee kissasivuja läpi...


Toinen henkilökunnan jäsen on mies, KH, Karri, teksteissä tulee yleensä käytettyä nimitystä mies, kuvien ©-merkinnöissä käytän nimikirjaimia KH ja joskus hän kirjoittaa tänne nimellä Karri. Kaikkien näiden nimitysten takaa paljastuu kuvassa leveästi hymyilevä mieshenkilö, 33-vuotias it-alan jatko-opiskelija, tutkija ja yrittäjä.

Karri oli se, joka alunperin vastusti Karamellin hankintaa ja kun vihdoin suostui siihen, tokaisi viimeisiksi sanoikseen "Mutta mä en kyllä sit hoida sitä". Puheet on jouduttu perumaan moneen kertaan Karamellin kotiuduttua, mutta tosi mies uskaltaa vaihtaa mielipidettään menettämättä kasvojaan, eikö totta? Karri on aivan yhtä myyty näiden suloisten vekkuleiden edessä kuin minäkin.
Karamelli oli enimmäkseen minun hamsteri, mutta Katariinan (sekä nyt myöhemmin Loviisan) hoitoon, omistamiseen ja kustannuksiin Karri osallistuu täysillä. Alunperin Karri suhtautui hieman nuivasti Hilmaan ja sen hankintaan. Hilma on onnistunut sulattamaan sydämen yhtä lailla kuin Karamellikin aikoinaan, vaikka syyrialaiset ovat edelleen niitä ykköshamstereita.

Karri on vastuussa kaikkein onnistuneimmista valokuvista, joita meidän hamstereista on otettu. Hän hallitsee hieman paremmin tuota valokuvausta kuin minä, kalustokin ja ennen kaikkea digijärkkärin käyttötaito ovat huomattavasti parempaa tasoa kuin minulla. Hänen ottamat valokuvat yritän aina muistaa merkitä tekstillä "© KH".
Niin ja pakko mainita vielä, että Karri määritteli lyhyesti, ytimekkäästi ja kaikenkattavasti syyrialaisnaaraan termeillä "ahne ja ovela".

3 kommenttia:

jantta kirjoitti...

Huomenta, Kysyit Jöllistä ( pleko) :)
Jölli on pieni reppana. Noin 20cm pitkä. Liian pienessä altaassa ikänsä ollut ja liian pienessä on nytkin. Tuli meille rescue-kalana. Etiskelen sille isompaa kotia. Meillälään kun ei semmosta ole. Vähintäin 500 litrasen tarviis.

Paulus Lehtola kirjoitti...

Moi.
En löytänyt yhteystietojasi blogista, joten kirjoita nyt tähän.
Lisäsimme blogisi verkkokauppamme lemmikkiblogit -osioon http://www.hullupulu.fi/page/6/ . Emme suutu vaikka asiasta blogissasi mainitsisit. :)

Sirpa kirjoitti...

Kiitos ilmoituksesta Paulus ja myös kunniasta päästä linkkilistalle!