14.8.09

Hamsterin potta

Katariinan pottaseikkailuistahan on ollut puhetta jo, neidille ei kelpaa soikea potta, sen pitää olla kulmikas. Kuulemma tyypillistä hamstereille. No, olen pitänyt silmät auki siltä varalta, että optimaalinen potta kävelee vastaan, mutta sitä ei ole toistaiseksi tapahtunut. Kävin kysymässä jo eräästä videovuokraamostakin, jos heillä olisi käytettyjä irtokarkkilaatikoita, mutta heillä on vain isoja laatikoita.
Tänään kävin muissa asioissa keskustan Vapaa-Valinnassa ja koska heti sisäänkäynnin vieressä on ensimmäisenä astiaosasto, päätin katsoa mitä sieltä löytyisi. Laiskana ihmisenä kuitenkin nappasin lähistöllä luumuilleen myyjän kiinni ja esitin asiani: "Olisiko teillä sellaista neliskanttista matalahkoa astiaa, kokoa suunnilleen tämän verran (näysin käsilläni), mielellään joko lasitettua keramiikkaa tai jotain metallia, mutta hätätilassa muovikin käy."
Myyjä totesi, että katsotaan mitä löytyy, mihin käyttöön se tulisi.

Öööh, tota noin. Arvoin mielessäni yksi-risti-kaksi, kertoako totuus eli se ettei meidän hamsterineiti osaa pissata soikeaan pottaan, mutista jotain epämääräistä vai keksiä nopeasti jokin uskottava hätävalhe. Koska en halua sekopään leimaa otsaani, valitsin vaihtoehdon kaksi, hätävalhe ja mutisin jotain koristetarkoituksista.

Valitettavasti Vapaa-Valinnasta ei sopivaa astiaa löytynyt, joten marssin sitten Noksoppiin ostamaan kulmavessan. Asennan sen paikoilleen viimeistään huomenna, katsotaanko muistaako Katariina kesällä opitun vessankäytön.

Ei kommentteja: