13.7.09

Katariina on kotiutunut!

Hain tänään Katariinan pois lomahoidosta. Tyttö oli kuulemma ollut kiltisti, syönyt hyvin ja ollut muutenkin äärimmäisen suloinen. Matka kotiin meni hyvin, jos minulta kysytään ja kehnosti, jos Katariinan mielipidettä kuunnellaan. Iso duna mahtui hienosti taxi-Mersun takakonttiin, olin näet pyytänyt erityisesti farmariautoa. Katariina itse matkusti kuljetuskopassaan, joka oli sylissäni. Katariinaa pieni kuljetuskoppa keljutti niin, että se yritti murtautua sieltä ulos kynsin ja hampain. Onneksi heikoin tuloksin.
Loman aikana Katariina on oppinut käyttämään myös vessaa. Se on kuulkaa muodosta kiinni, Karamellilta peritty hieno posliinipottahan oli sellainen soikea. Karamelli oppi kuitenkin tekemään pisut siihen. Hamsterit kuitenkin suosivat neliskanttista muotoa, niillä kun on kuulemma pakkomielle tehdä tarpeet nurkkaan. No soikeasta astiastahan ei nurkkia löydy. Loman aikana oli Katariinalla kuitenkin ollut neliskanttinen laatikko kokeiltavana ja pissoja oli alkanut löytyä sieltä. Tarvitsee jostain keksiä sopivankokoinen laatikko, niin ei tartte mökkiinsä pissiä.

Mutta on se vain ihanaa kun pikkuinen on kotona!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Niitähän on niitä kulmavessoja eläinkaupassa, eivätkä maksa paljoa. Terholla ja Toivolla on sellaiset mutta eivätpä ne nyt niihin ole pissineet, kun olen laittanut vessaan vain purua. Pissivät vain silloin kun vessassa on vessahiekkaa tai chinchillahiekkaa, mutta sitä chinchillahiekkaa ei kuulema kannata syrkille antaa kun kuivattaa ihoa :) Täytyy ostaa sitä vessahiekkaa kun se on mieleistä.