4.7.09

Ei olekaan kotletti vaan atleetti

Sen siitä saa kun vie Katariinan hamsteriasiantuntijan luokse! Veimme tytön siis eilen kymmeneksi päiväksi lomahoitoon eräälle tamperelaiselle kasvattajalle. Otimme Katariinan varmuuden vuoksi kuljetusboksiinsa vaikka duna mahtui sellaisenaan kyllä auton takapenkkille. Ajankohdasta (iltapäivä) huolimatta Katariina pöhelsi koko matkan kuljetuskopassaan, joten hoitaja näki sen heti suht pirteänä.
Hän tutki noin pintapuolisesti Katariinan heti ja totesi, ettei se hänen mielestään ole suinkaan lihava. Jos etutassujen takana onkin vähän kerrostumaa, niin se ei mitään haittaa. Itse asiassa Katariina on kuulemma lihaksikas ja kiinteä, lihaksikkuus selittyy isolla häkillä, jossa saa paljon liikuntaa ja sillä että olemme suht ahkerasti sitä liikuttaneet muutenkin. Hän innosti meitä näyttelyihin, Katariina vaikuttaa oikein hyväntyyppiseltä hamsterilta. Sydän paisui ylpeydestä, kun meidän pikkuista kehuttiin!
Tällä hoitajalla on kaiketi ollut hamstereita kohta parikymmentä vuotta ja kasvattanutkin on niitä ties miten kauan. Otteista näkikin heti, että kokemusta on. Hän piteli Katariinaa käsissään eikä Katariina ollut moksiskaan siitä, että on ihan vieras ihminen käsittelemässä. Tämä loi uskoa siihen, että ehkä näyttelyissäkään Katariina ei purisi tuomaria (joka taitaa tuottaa hylkäyksen).

Mutta on kyllä niin hyvä mieli, Katariina saa takuulla parhaan mahdollisen hoidon loman aikana. Yhtään ei meidän tarvitse murehtia sen vointia. Ja ajatelkaa: hoito kymmeneltä päivältä maksoi 12 euroa! Siis niin vähän! Olisin maksanut ilomielin vaikka olisi vielä ollut nolla perässä.

(ja ei, en paljasta hoitajan henkilöllisyyttä täällä, luulen että hänkin ehkä arvostaa sitä, ettei ensi kesänä ole kolmetoistatuhattaseitsemänsataakuusikymmentäviisi kysyjää jonossa, että ottaisitko mun hamsterin hoitoon. Ei se silti kauhean vaikeasti arvattavissa ole)

Hyvää kesää siis kaikille, blogin päätähti palaa näyttämölle 13.7.

1 kommentti:

Menina kirjoitti...

Hihii, tiedän kenelle Katariina pääsee ja myös sen, että voitte varmasti nyt huoletta viettää lomaa :)
Itsekkin olisin valmis maksamaan paljon enemmän noin asiantuntevasta hoidosta.

Jaahas, nyt sitten odotellaan aloittaako kaunis/atleettinen Katariina huikean näyttelyuran... Nörtti ja kaunotar, aika saalis! Eikun vaan se deittipalsta nyt äkkiä pystyyn! :D
Hyvää lomaa!