15.7.09

Näyttelyihin on ilmoittauduttu!

Sunnuntaina 2.8. järjestetään Tampereella hamsterinäyttelyt. Ne ovatkin olleet kiikarissa jo pidemmän aikaa ja tänään lähetin sitten ilmoittautumissähköpostin. Katariina on siis menossa näyttelyihin, elämänsä ensimmäisiin!
Ihan jännittää jo valmiiksi, miten se pärjää. Ainakin se on elämänsä kunnossa, päätellen eilisestäkin reuhaamisesta ensin dunassa ja sitten vaatekomerossa. Turkki on oikein hieno myös, ainakin minun silmääni. Nähtäväksi sitten jää, mitä asiaan vihkiytyneet tuomarit ovat mieltä Katariinan kropasta, kunnosta ja väristä. Meille tuo pikkuinen on kuitenkin maailman paras hamsteri jo ihan muutenkin.

Hunaja-kyyhkynharmaa kuuluu ns. koestandardiväreihin, joten Katariina kilpailee siis koestandardiluokassa, jossa on kuuleman mukaan vähemmän kilpailijoita kuin standardiluokassa, koska värejäkin on vähemmän ja toisaalta värit lienevät harvinaisempiakin. Ainakin sillä perusteella siis pärjäämismahdollisuuksia on enemmän.

Samaisten huhujen perusteella näyttelypaikaksi olisi luultavasti valikoitunut Hervantakeskuksesta jokin tila, joten meillä onkin ihan kävelymatka näyttelypaikalle. Katsoo nyt sitten, pitävätkö huhut paikkaansa.

Ei kommentteja: