2.3.12

Sirin kuvia

Nyt tuosta meidän pienimmästä on saatu vähän lisää kuvamateriaaliakin. Ja kuten kuvista (otettu tänä iltana) näkyy, se on ihan käsikesy talvikko. Ei särise enää yhtään. Ei ole yhtään söpö, eihän...
Ja jotta Loviisa ei ihan unohtuisi, laitetaan tähän loppuun valitettavan huonolaatuinen, mutta äärimmäisen kantaaottava kuva: älkää pitäkö hamstereitanne nälässä! Loviisaraukka esittelee tyhjää ruokakuppiaan, näin huonosti ovat asiat.

Ennenkuin teette eläinsuojeluilmoituksen nälkiintyneestä hamsterista, kerrottakoon kuvan ulkopuolelta, että Loviisan paino oli tänään massiiviset 198 grammaa ja kupin sisältö on ihan itse kannettu varastoihin. Kunhan nyt vain näytti säälittävältä, jos sillä saisi kiristettyä hellämieliseltä henkilökunnalta vielä vähän lisää herkkuja. Miten tuommoiselle ilmeelle muka sanoo "ei"?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No, eihän sille hellyttävälle pikku-Loviisa-epelille voikaan olla antamatta herkku-palaa, eihän? Ei muuta kuin kaapille vaan.
Kyllä voi hamsteri olla pieni ja söpöliini! Osaako tämä tapaus kerjätä herkkuja? Oikea pieni nappisilmä.
Äiti

MissL kirjoitti...

Meilläkin Thelma yks päivä istui tyhjässä tuoreruokakupissa ja oli ihan, että kattokaa nyt, ei täällä hamstereille ruokaa anneta :D.