15.6.12

Pikkutirpan kuulumisia

Anteeksi blogihiljaisuus ja se, ettei meidän uusimmasta ipanasta ole kuvia esittää. Joka tapauksessa kaikki on ok, pikkuinen on just sellainen kuin alle parikuinen hamsterinapero onkin: vauhdikas touhuaja, saippuapala jolla on mahanalus jalkoja täynnä. Ja aivan armottoman suloinen.

Käsittelyharjoituksissa ollaan edetty, tutustumisdunasta pikkuneiti tulee jo rohkeasti käsiin kiipeilemään, ainakin jos niitä pitkin pääsee ylöspäin ja potentiaalisesti karkuun. Lisäksi se on jo parina iltana päässyt isompaan jaloitteluaitaukseen, jossa sitä eivät pahemmin kiinnosta kädet, vain aitakalterin jyrsiminen. Se alkaa siis olla jo jotakuinkin käsiteltävissä, joskin erittäin vikkelä eikä sitä vielä uskalla siirrellä juuri ilman pahviputkiloa. Ja sanoinko jo, että se on suloinen?

Kutsumanimi on ollut pohdinnassa ja siitä nyt taitaa tulla Jane, vaikka se nimi soveltuukin vähän kehnosti suomenkieleen ja miten sen nyt kukin haluaa lausua. Jane olisi kuitenkin hyvä nimi, se nimittäin viittaa sekä lady Jane Greyihin että lady Jane Greystokeen. Ensinmainittu oli Englannin kuningatar ja sukunimi Grey viittaa sopivasti meidän tuhkanharmaaseen pikkukaunottareen. Lady Jane Greystoke on Tarzan-kirjoissa Tarzanin vaimo ja meidän hamsteri puolestaan on melkoinen apina, kiipeilee joka paikkaan ja roikkuu kattokaltereissa.

Ei kommentteja: