8.2.14

Moriarty on kotiutunut – ja se pitää pahaa ääntä!

Ei tullut meidän pojasta Picus Marvinia, vaikka ensin niin kaavailimmekin. Siitä tuli Picus Moriarty, 75-prosenttisesti englantilainen herrasmies satamajätkä. En ole koskaan aiemmin kuullut syyrialaisen rääkyvän samaan tapaan kuin Pertti tai Siri pienenä, mutta näemmä nekin osaavat pitää ääntä. Ja kun kokoa on enemmän kuin noilla kääpiöillä, niin äänikin sitten kasvaa samassa suhteessa: Moriarty kuulostaa lähinnä siltä kuin sikaa tapettaisiin. Jos Karri lataa sen ensimmäisen Moriartysta kuvatun videon nettiin, sen yhteyteen on pakko liittää teksti että tätä kuvattaessa ei ihan oikeasti vahingoitettu hamsteria, vaikka siltä se kuulostaakin. Moriarty ei epäröi ilmaista mielipidettään esimerkiksi herättämisestä, häiritsemisestä tai ylipäänsä muistakaan aiheista!

Moriartyn suku on tosiaan kolme neljäsosaa brittiläistä tuontiverta ja sen isä kuulemma oli samanlainen: nuorena rähisi ja oli hankala, mutta vanhentuessaan aivan hellunen tapaus. Emme siis vaivu epätoivoon Moriartyn kanssa, se on kuitenkin vasta viisi viikkoa ja päivän, ja meillä on aikaa kesyttää sitä. Tällä hetkellä pikku-ukko on uudessa dunassaan ja se saa olla siellä tämän illan ihan rauhassa, tutustua uuteen kotiinsa. Huomenna sitten katsotaan, miten pahasti se manaa meidät maan rakoon, kun uskallamme häiritä.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

En tiennyt että hamsteri voi pitää noin kovaa ääntä.. kylläpä on hamsteriherra näreissään :) oman naarashamsuni ainoat ääntelyt on suloinen pikku tuhina jos tarkkaan kuuntelee, ja nurkkia haistellessaan päästää hieman kovempaakin tuhinaa..

Sirpa kirjoitti...

Joo-o, aina sitä oppii uutta, en minäkään tiennyt aiemmin, että myös syyrialaiset voivat toisinaan pitää tällaista rääkymistä. Tuhina ja satunnaiset vinkaisut ovat tuttuja, samoin kuin kääpiöiden rähinät.

Satu kirjoitti...

Melkoista ääntä piti pikku herra. Itsellä on ollut ikäni syrkkejä, mutta ei noin pahaa kiroilua ole vielä kuulunut. Aiempi hamsu kyllä pitkällä matkalla äänteli. Varmasti tulee mukava herra, kun kotiutuu :)

Karri kirjoitti...

Tämä videon kuvaushetki onkin sitten ollut toistaiseksi se ainoa kerta meille tulonsa jälkeen kun Moriarty on möykänny ja tästäkin on jo pitkä aika.