8.2.14

Ensitutustuminen Moriartyyn

Sirpa jo varoittelikin edellisessä blogikirjoituksessa kuinka uusi syyrialaisemme, Moriarty, ei brittiläisistä sukujuuristaan huolimatta ole vielä ainakaan viileän charmantti herrasmies, jolla on moitteettomat tavat. Huolimatta Sirpan epäilystä, että meitä syytettäisiin hamsterin rääkkääjiksi päätin kuitenkin julkaista seuraavan videon Moriartyn ensikohtaamisesta uuden kotinsa kanssa. Varoitan jo etukäteen, että ääniä ei videosta kannata kääntää ihan yhdelletoista ja lisäksi haluan vielä vahvistaa, että videota kuvattaessa ei yhtään hamsteria vahingoitettu vaikka äänistä voisi toisinkin päätellä.Kuten voitte huomata, meillä on nyt syyrialainen, joka ei epäröi tuoda mielipiteitään julki.


5 kommenttia:

Ely kirjoitti...

Siistipä suutasi pikkuherra :D

Anonyymi kirjoitti...

Söpö kaveri kaikesta kiroilusta huolimatta.
Eira - äiti

Sirpa kirjoitti...

Totta, se on kovin söpö, vaikka muistuttaakin kyllä elävästi hiirtä: isot korvat ja kapea pää. Ehkä ne korvat vain ovat kasvaneet ensin ja muu hamsteri tulee perässä.
Tämä video antaa kyllä vähän yksipuolisen kuvan Moriartyn käytöksestä, sillä sitten myöhemmin illalla kun se oli hereillä ihan omia aikojaan, se ei rääkynyt yhtään kun me juttelimme sille. Kuunteli vain tarkkaavaisesti. Tänä iltana kuitenkin nähdään, että mitä se on mieltä käsittelystä...

Anonyymi kirjoitti...

Tosi suloinen hamsteri :3

Maria H. kirjoitti...

Voi mahoton, ku äänekäs kaveri :-D Meidän Nipsu ei ole vielä äännellyt mitenkään.. Synt. 21.12.-14 ja haettiin meille reilu 2vkoa sitten. Poika käy kyllä kädestä ja kädelläkin syömässä herkkuja, mutta ei sitä meidän kädet vielä kamalasti kiinnosta. Jospa joskus oppisi ihan tulemaankin kädelle niin, että sen sais nostettua syliinkin.. astialla olen vielä siirrellyt laatikosta toiseen.