24.9.09

Ei sittenkään talvikoita

Tuli Facebookin kautta tieto, että emo on hylännyt sen syntyneen talvikkopoikueensa ja poikaset ovat kuolleet. Voi mikä surku! Saa nähdä saadaanko tuosta yhdistelmästä poikasia koskaan. Yritetään kuulemma vielä kertaalleen, kunhan naaras toipuu ensin.

Katariinasta ja näyttelytouhuista sananen: ilmoitin meidän neidin mukaan 10.10. Vaasassa pidettäviin näyttelyihin sekä ulkomuoto- että lemmikkiluokkaan. Täältä Tampereelta on lähdössä pikkubussikyyti Vaasaan, muutama paikallinen hamsterinomistaja (minä mukaan lukien) maksaa auton vuokran ja dieselit keskenään eikä siitä tule pärstää kohti kovin kauhistuttavaa summaa. Muutama sellainen, joka ei lähde mukaan itse, laittaa kuitenkin hamstereita kyytiin. Itsekin saanen muutaman vieraan hamsterin huolehdittavakseni, kun eihän minulla ole omia muita kuin Katariina eikä näyttelyissä paikan päällä mitään tehtäviäkään hoidettavana.

3 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

No voi sentään. :( Ikävää että emot joskus tekee niin.

Veera kirjoitti...

Se on aina niin harmi kun tulee näitä vastoinkäymisiä, mutta kyllä me sulle talvikko saadaan! :)

Sirpale kirjoitti...

Tämmöstä se joskus on, kun ollaan tekemisissä eläinten kanssa. Ne kun eivät ole mitään koneita. Kyllä niitä talvikoita ehtii hankkia myöhemminkin, onhan meillä sentäs Katariina lohduttajana.

*psst*
Mies ei kuitenkaan lue koskaan näitä kommentteja (toivon niin!), mutta olin havaitsevinani pientä pettymyksen tapaista hänen äänessä, kun kerroin etteivät ne talvikkopoikaset selvinneetkään hengissä. Ihan kuin hänkin olisi pikkiriikkisen utelias tutustumaan niihin pikkuisiin...