29.7.11

Hamstrauksen ammattilainen

Olipa kerran kippo, joka oli täynnä ruokaa. Tässä se on tosin jo puolillaan, koska eräs nimeltä mainitsematon neiti (kutsutaan häntä nyt vaikka Loviisaksi) kävi ennen kameran hakemista tyhjentämässä siitä puolet.


Tulee jotenkin mieleen Asterix-sarjakuvien Obelix, joka toteaa jostain ruuasta, todennäköisesti paistetusta villisiasta: "Villisika, ihan ypöyksin jätetty ruokaparka. Parempi korjata se talteen." Ilmeisesti Loviisalla on ollut nyt pari iltaa samankaltaisia ajatuksia sillä eihän sitä nyt voi jättää hamstrausta vain puolitiehen vaan...Meidän ikioma vasarahai hamsteri...


Sivistynyt hamsteri tarvitsee luonnollisesti myös pöytäliinan mukaansa...Äiti ja julma maailma ovat opettaneet, että ruokaa ei jätetä lautaselle muuta kuin vähän kohteliaisuussyistä:


Sen pituinen se ruokailu -- murut vain jäivät. Jos olisin ollut kuvaamassa vähän aikaisemmin olisi tässäkin kuvassa varmaan Loviisa katsellut, että tässäkö tämä nyt kaikki sitten oli, eikö olisi ollut jotain lisää?

2 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Annan hamstereille harvoin ruokatankoja, mutta nykyään ne jostain syystä jyrsii sen tangon heti kerralla ja vie ruoat talteen :D. Ennen sentään ottivat vähän kerrallaan ja söivät heti tai veivät mökkiinsä :D. Nyt ne tangon ruoat on kasassa jossain nurkassa tai mökissä. Samoin käy yleensä ruokakupille, että se täytyy heti tyhjentää. Nykyään en ees syötä sellaista ruokaa missä on pellettejä, kun ainakaan meillä ne ei oo koskaan kellekään kelvanneet.

Sirpa kirjoitti...

Joo, niin tuttua, niin tuttua :) Loviisa tulee jyrsimään tankonsa vaikka kesken unien ja homma tehdään yleensä loppuun kerralla. Joskus jätetään puolet myöhemmin käytettäväksi, varsinkin jos tanko on kiinni kattoverkossa eikä nyt just jaksa jumpata niin paljon että kurottelisi koko tangon puhtaaksi.