13.7.11

Popcornihaukka

ja viikon luontokuva popcornihaukasta:"Olin haistavinani popcornia..."

4 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Meillä juuri nuorimmainen laitettiin terraarioon kunse yritti syödä dunasta itsensä läpi. Ainakin se yks päivä oli laittanut juoksupyörään puruja ja punnersi itseään sinne juoksupyörän päälle :D. Muutaman oon saanut otettua, mutta melkeen joka kuvassa hamsu on ehtinyt kameran edestä pois tai on muuten tosi epäselvä möhkäle jossain :D.

Katja kirjoitti...

Hihi, tässä viimeisen kuukauden aikana on tullut luettua koko blogi aivan alusta loppuun, kun nyt tämän satuin jostain löytämään... Myönnettäköön, että tämä taitaa olla yksi suuri osasyy kummasti alkaneelle syrkkikuumeelle... Nimittäin ennen tämän lukemista olin vakaasti sitä mieltä etten pidä syrkeistä. Tosin ei mulla syrkkien ottamiseen mahdollisuutta olisikaan, kun talosta löytyy jo talvikko ja robo, sekä kasa gerbiileitä ja hiiriä... Mutta varsin ihania nämä teidän kaikki syyrialaiset kuitenkin, vaikka eniten sydämen varastikin varmaan Karamelli :3

Sirpa kirjoitti...

I'm Lacking: näköjään teillekin on sitten osunut tavallista sinnikkäämpi pakoilija. Lasiterrat ovat hyviä pitämään jyrsimisvimmaiset hamsterit siellä missä niiden pitääkin olla, mutta kuten alemmasta postauksesta näkee, niin Loviisakin tsekkaa aika ajoin, että jos johonkin kulmaan nyt olisi ilmestynyt reikä.

Katja: täytyy varmaan kirjailla blogille vastuuvapauslauseke, jossa sanoudumme irti kaikista sivuvaikutuksista, joita tekstit tai kuvat voivat sivullisille aiheuttaa :) Kuten esimerkiksi paha hamsterikuume...

imlacking kirjoitti...

Joo toi laittaa sitä purua pyöräänsä ja välillä tähyilee ylös, että mistähän pääsis pois :D. Myös tiivisteitä tuo on yrittänyt hieman pureskella, samoin toisen terraarion asukki (ja varmaan myös sitä edellinen asukki). Tuossa uudessa terrassa on sen verran raskas kansi, ettei sitä niin vaan saa auki eikä siinä edes ihan ylös ylety. Itselläkin on hieman vaikeus saada se ulkopuolelta auki. Oon miettinyt että pienentäis "verkkoa"
ja laittais jonkun lasin siihen ylös josta voisi hamsterille antaa ruokaa ja hamsterin nostaa terrasta ym..

Tänään taas tyyppi kyyhötti juoksupyörän päällä pitkän aikaa, välillä nousten takatassuilleen ja kohta oltiinkin taas purujen seassa :D.