14.12.11

Blogin uudistusta

Tein muutamia pieniä muokkailuja blogiin. Ensinnäkin vaihdoin nimen pelkästä Hamsteriblogista muotoon "Sirpan ja Karrin hamsteriblogi". Silloin alkuunsa kun tätä blogia aloiteltiin, ei hamsteriblogeja ollut ja oli luonnollista nimetä blogi yksinkertaisesti vain hamsteriblogiksi. Nyt erilaisia hamsteriblogeja on useampia aktiivisiakin ja tuntui vähän siltä, ettemme me voi "omia" nimitystä hamsteriblogi yksinomaan itsellemme. Eipä tuota "Sirpan ja Karrin hamsteriblogi"-nimeäkään voitane pitää minään lentävän mielikuvituksen tuotteena, mutta menköön nyt niin kauan kunnes tulee jotain parempaa mieleen.

Sitten tuossa oikeassa reunassa on ensin haku, sitten arkisto, esittelyt, tunnisteet ja alimmaisena lista muista hamsteriblogeista. Päivitin sinne nyt kaikki seuraamani hamsteriblogit, listassa näkyy aina 10 viimeksi päivitettyä blogia. Otankin vastaan linkkejä sekä suomalaisiin että ulkomaisiin hamsteriblogeihin, joita listalla ei vielä ole.

2 kommenttia:

Narukerä kirjoitti...

Hamsterix ei ainakaan näy listalla, saa lisätä halutessaan. ^_^

Pertille vielä tsemppiä!

Sirpa kirjoitti...

Joo, siellä oli jotain teknisiä ongelmia (kai? tai sitten olin unohtanut painaa viimeistä save-nappia), koska listallahan ei ollut kuin murto-osa niistä hamsteriblogeista, mitä seuraan. Hamsterixia olen seurannut jo kauan ja nyt sekin on listalla.