20.12.11

Lisää Pertti-päivitystä

Kirjoitan nyt lisää tuosta Pertin voinnista ja lääkityksestä. Eläinlääkärin määräämä antibiootti on nimeltään Ditrim ja sitä annetaan 0,04 ml kaksi kertaa päivässä. Kyseessä on tosiaan siis pikkuinen tippanen lääkettä. Tällä hetkellä parhaaksi keinoksi on osoittautunut tiputtaa lääketippa salaatinlehden päälle. Sen verran yhteistä Loviisalla ja Pertillä tuntuu olevan, että salaattia ei kumpikaan jätä haaskuulle! Myös popcornin kanssa lääke on mennyt, mutta suoraan suuhun syöttämistä emme ole kokeilleet. Voi olla, ettei Pertti toipuisi siitä traumasta, kun se jo kynsienleikkuun jälkeen menee paperikasaansa tärisemään dramaattisesti.

Pertin vointi vaikuttaa muuten ihan normaalilta. Vinkumista kuuluu edelleen silloin tällöin, mutta mielestäni se on vähentynyt siitä, mitä se oli ennen lääkekuuria. Silmät ovat kirkkaat, vauhti ja ruoka maistuvat, ripulia ei ole ollut havaittavissa ja kaiken kaikkiaan meillä tuntuu olevan hyvin pirteä roboherra. Lääkekuuria kestää vielä jouluun asti.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hyvä juttu, että pikku-Pertti jakselee hyvin.
Onkos muuten tänä vuonna joulutonttuja näkynyt hamsujen kartanoilla?
-MUR-MUR-

Sirpa kirjoitti...

Tonttuja ei ole näkynyt. Ehkä ne oppivat jotain viimevuotisesta joukkoteurastuksesta :)

Narukerä kirjoitti...

Samaa lääkettä määrättiin Evalle, 0.05 ml annos 2 x päivässä. Pertti kuulostaa parantuvan kovaa vauhtia, kun syö ja vipeltää kovin, hyvä juttu. :)