20.2.12

Juttuidea muille hamsteribloggaajille

Silloin tällöin muut hamsteribloggaajat ovat kyselleet lukijoilta juttuideoita. Nyt minulla olisi yksi: miten lyhennetään hamsterin hampaita. Mielellään vaikka kuvien kera, tosin arvaan kyllä että se on vähintään kolmen hengen projekti, yksi pitää hamsteria, toinen lyhentää ja kolmas kuvaa.
Jossain blogissa onkin puhuttu hampaiden lyhentämisestä, mutta sen tarkempia ohjeita ei ole annettu eikä tietysti kuviakaan. Harmi etten muista nyt millään, että mikä blogi se oli, jotta tietäisin mihin voisi mennä ruinaamaan. Olkoon tämä siis haaste kaikille hamsteribloggaajille (jotka osaavat hampaita itse lyhentää).

4 kommenttia:

A kirjoitti...

Kuvat tietty vaativat hamsterin jolla on hampaiden lyhennykselle tarvetta. Mulla joskus vuosi-pari takaperin oli talvikko jonka hampaita lyhentelin säännöllisesti, mutta se on nykyään jo edesmennyt.

Narukerä kirjoitti...

Olen joskus kirjoittanut hampaitten lyhentämisestä niin syrkillä kuin roboillakin mutta kuvia en minäkään ole napsinu aiheeseen liittyen. Yleensä se hetki kun sitä tekee on niin keskittymistä vaativa ettei siinä voi kuin keskittyä hampaisiin. Yodan kanssa tuosta leikkuutilanteesta tuli aika helppo lopuksi ja poika oppui että kun hampaat leikataan ollaan paikallaan ja siihen menee vain hetki eikä se satu, ja sit saa ison kivan herkun palkkioks! :)

Veera kirjoitti...

Miten minä onnistuin leikkaamaan yksin? :D
pidin hamsteria (syrkkiä) kämmenellä ja pidin vähän niskanahasta kiinni. Sain leikkurin ujutettua suuhun jolloin se aukesi vähän, ja sitten lyhentelin varoen vähän kerrallaan.
Olen leikannut vain yhden hamsterin hampaita, Urhon, joka on superkiltti, joten pienen ja sätkivän talvikon kanssa homma saattaa olla hankalampi ;)

Sirpa kirjoitti...

Kiitos neuvoista kaikille, en ole vielä uskaltautunut Loviisan (siis syrkki, ei onneksi tuo räpistelevä talvikko, jonka kynsienleikkauskin on aika puuhaa) hampaita lyhentelemään. Se on saanut hyt itselleen jyrsittävää enemmän ja useammin, joten toivottavasti lyhennystarvetta ei tule.