24.2.12

Sirin kesytys edistyy

Siriä on alettu kesyttää ja totuttaa meihin samoin metodein kuin Loviisaa aikoinaan. Otetaan siis isohko pahvilaatikko, laitetaan sen pohjalle vähän purua, nostetaan hamsteri pahviputkessa sinne ja sitten käsi perässä.

Ensimmäisenä iltana Siri majaili lähinnä munakennossa, jolla se oli nostettu laatikkoon ja särisi vähän kaikelle. Nuo ensimmäiset kuvat on otettu siltä illalta, sitä selkeästi vähän ujostutti kuvissa. Seuraavana iltana se jo uskaltautui putkesta enemmän tutkailemaan uutta paikkaa ja nuuskuttelemaan vähän meidän käsiäkin. Sitä seuraavana iltana se tuli jo rohkeasti puremaan. Joo-o, uteliaana Siri kokeili hampaitaan meidän sormiin sekä vipotti ihan rohkeasti käden päältä tai alta. Tästä taitaa olla kuviakin, kunhan Karri saa kaivettua niitä kamerasta ulos. Ja eilen Karri kertoi (minä olen taas poissa ja vaikka ajattelinkin ottaa Sirin mukaan, jätin sen silti Karrin hoiviin) Sirin yrittävän kiivetä hihaa pitkin.

Niin että rohkea tyttö se on ja edistyminen käsittelyn kanssa on ollut ihan selkeää. Voi olla että kun tulen tiistai-iltana takaisin Tampereelle, vastassa on käsikesy talvikko.

Ei kommentteja: