10.2.12

Uusia kasvattajia

Viime aikoina on tuntunut putkahtelevan hamsteripiireistä tutuille ihmisille virallisia kasvattajanimiä, ei vain Jonnalle ja muutenkin SHY:n kasvattajalistalla on käynyt kuhinaa.
Uusin bongaamani on Saana Kankareen Alexandrian. Saana on käsittääkseni jo pitkään ollut SHY:n suorastaan kantavia voimia ja Tampereen alueen luultavasti aktiivisimpia hamsteriharrastajia. Puhumattakaan nyt siitä, että hän on kaikkien lajien lemmikkituomari, lemmikkituomarien koulutusvastaava ja robojen ja kiinarien ulkomuototuomariharjoittelija.
Veeran Goldilock's-kasvattajanimi nyt ei ole mikään uusi, hän taisi saada sen jotakuinkin vuosi sitten. Harmi vain että talvikkokasvatus on tällä hetkellä tauolla.
Elyn Lavender's - blogi kuuluu meidänkin seuraamiin blogeihin ja olen mielenkiinnolla seurannut projektia sinisen värin kasvattamisen tiimoilta. Nyt hänellä on myös kasvattajanimenään Lavender's.
Karoliinan Regalis-kasvattajanimi on sekin saatu jo vuosi sitten, mutta minä olen sen missannut ihan tyystin. Talvikkokasvattajia ei kuitenkaan voi koskaan olla liikaa, sanoo talvikkokuumeilija.
Wonderland's on myös uusi kasvattajanimi ja jotenkin minusta tuntuu, että myös Yours on ainakin itselleni vieras eli aika todennäköisesti suht uusi kasvattajatunnus vaikka sen omistaja Mirja onkin vanha tuttu nimi hamsterinäyttelyistä.

Niin että onnea ja menestystä kaikille uusille kasvattajille!

1 kommentti:

A kirjoitti...

Yours, Aleksandrian ja Wonderland's hyväksyttiin kaikki nyt samaan aikaan tässä helmikuun alussa.