25.1.14

Janen kuulumisia

Terveisiä sairastuvalta. Janelle meni juuri äsken viides annos Ditrimiä. Lääkkeen antaminen on sujunut nätisti, Jane ei ole lainkaan niin kettuuntunut käsittelystä kuin Pertti oli. Näyttäisi vähän siltä, että ilmeisen makealta maistuva Ditrim (ainakin se haisee sellaiselta makealta) saattaisi Janesta olla jopa hyvää. Ainakin se nuolee huulensa lääkkeen antamisen jälkeen huolella, jos on vähänkään mennyt lääkettä ohi suun.

Janen vointi on vaikuttanut normaalilta, nytkin se tonkii dunassaan puruja. Tänään ei ole ainakaan toistaiseksi näkynyt tuoretta verta hännän alla, vanhaa kuivunutta vain, jota olemme yrittäneet pyyhkiä pois kostealla vanulapulla. Eikä se nyt haissutkaan. Vielä ei uskalla kuitenkaan sanoa sitä eikä tätä, mutta toivomme edelleen, että Jane tuosta toipuisi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja uutisia!
On se lemmikki sitten iso tai pieni, niin aina se on ikävää ja surullista kun ne sairastuu tai vielä pahempaa, menehtyy/joudutaan lopettamaan. Muistan aina Tossun ja Riiskun sekä Piikin - jonka lopettaminen oli miehiselle miehellekin vaikeaa.
Vai et ole maistanut Janen lääkettä - tiedä vaikka olis kuinkakin hyvänmakuista!
Äiti