21.1.10

Kuulumisia

Hetkeen ei ole tullut kirjoiteltua eikä esiteltyä edes uusia kuvia. Täytyisi yrittää houkutella mies taas Katariinan ja kameran kanssa vaatekomeroon, itse en saa omalla kamerallani kovinkaan hyviä kuvia vilkkaasta otuksesta. Ja Hilma on puuhaboksissaan vielä epäkiitollisempi kuvattava!

Hilman vuorokausirytmi on muuten ihan ihmeellinen. Se saattaa olla hereillä melkein mihin aikaan päivästä tahansa, päivälläkin. Kun olin joulukuussa kotona päivät, se oli monta kertaa pyytämässä ulos dunastaan iltapäivällä ja usein se pääsikin tuolloin hetkeksi puuhaboksiin touhuamaan. Alkuillastakin se usein saattaa olla aktiivinen, mutta myöhäisempi loppuilta, kun Katariina alkaa olla hyvin pirteä, Hilma on usein jo nukkumassa. Kyllä se sitten taas yölläkin on hereillä, sen verran kuopimista ja kalusteiden siirtelyä on aamuisin havaittavissa.

Katariinan kanssa huolenaiheena on sen ylähuuleen ilmestynyt patti, jonka huomasimme jotakuinkin puolitoista viikkoa sitten. Se on pikkuinen patti vain, ihan kuin pieni finni tai rakko, mutta se ei ole kadonnut mihinkään ajan mittaan. Ei tosin suurentunutkaan, mutta seurailemme sitä miehen kanssa tarkasti.
Erilaiset kasvaimet eivät ole lainkaan harvinaisia näillä pikkujyrsijöillä, mutta niitäkin kaiketi on sekä hyvän- että pahanlaatuisia. Niin kauan kuin patti ei Katariinaa haittaa ja se pysyy virkeänä ja muuten terveenoloisena, en huolestu asiasta ainakaan paljon.

Ei kommentteja: