9.1.10

Elämän pieniä vääryyksiä

Viime keväänä Karamellin kuoleman jälkeen, kun etsiskelimme uutta syyrialaista olin jo vähän turhautunut, kun SHY:n foorumilla oli niin nihkeästi tarjolla syyrialaisia ja nekin, jotka olivat, olivat uroksia tai pitkäkarvaisia tai väriltään normaaleja (kun meidän ainoat rajoitukset olivat ne, että pitäisi olla lyhytkarvainen naaras eikä normaali, ellei sitten olisi nauhallinen). Katselin aikuistenkin hamstereiden myynti-ilmoituksia eikä niistäkään tuolloin löytynyt mitään. Katariinahan löytyi lopulta Petsien kautta.

Vähän sama juttu oli myös tuon talvikon hankinnan kanssa, helmiäisvärejä ei tahtonut löytyä ja muutenkaan ei oikein hyvää myynti-ilmoitusta osunut silmiin, mutta onneksi olin jo alustavasti Veeralta poikasen varannut (joka sittemmin muuttui Hilmaksi).

Entäs nyt sitten? Voi taivas, SHY:n myyntipalsta suorastaan pullistelee syyrialaisia, on aikuista ja on poikasta ja mitä hienoimmissa väreissä! On kuulkaa cinnamon valkokirjokilpparia, valkonauhaisia, cremeä ja vaikka mitä! Talvikoitakin on tarjolla, tosin edelleen helmiäisvärejä hyvin vähän. Myös Helsingin eläinsuojeluyhdistyksellä olisi joitain vanhempia talvikoita myynnissä. On se vaan niin väärin, ettei silloin ollut, kun minä olin ostokannalla... No, onneksi kuitenkin löysimme ne maailman parhaat hamsterit silloinkin, vaikka etsintää joutui vähän tekemäänkin.

Ei kommentteja: