6.11.09

Talvikkotyttö!

Ensimmäisten tarkistusten mukaan Veeran Starwars-poikueessa on yksi naaras- ja yksi urospoikanen. Jos näin on, naaras menee toiselle kasvattajalle, joka sen on varannut ja uros jää Veeralle itselleen. Siis: minulle ei poikasta.

Mutta kakkosvaihtoehtokin oli olemassa ja niinpä nyt sitten käyn jossain vaiheessa hakemassa Helsingistä talvikkotyttö Hilman, hienommalta nimeltään Queen Of The Nightclubs. Olen oikeastaan tyytyväinen että kävi näin, koska jos tarjolla olisi ollut Hilma ja urospoikanen, en olisi kuitenkaan osannut päättää, kumman otan. Molemmissa vaihtoehdoissa olisi varmasti ollut puolensa. Nyt ei tarvinnut päättää mitään ja olen aivan varma, että vajaan vuoden ikäinen Hilma tulee olemaan loistava lemmikki meille. Hilmasta löytyy lisää kuvia sen omasta galleriasta.

Olen tässä uteliaisuuttani seuraillut SHY:n myyntipalstaa ja eri kasvattajien poikasuutisia ja voin vain todeta, että helmiäisvärisiä talvikoita on tarjolla varsin niukasti. Normaalia ja safiiriakin löytyy, mutta helmiäisiä on myytävänä tai varattavana harvoin.

Voisin hakea Hilman vaikka heti huomenna, mutta valitettavasti ensi viikko on kyllä niin kiireinen, että se ei onnistu. Ehkä sitten seuraavana viikonloppuna tai jokin ilta sen jälkeisellä viikolla. Se sattuukin oikein sopivasti, koska vietän 30-vuotispäiviä 22.11. ja mikäpä olisi hienompi lahja itselle kuin pieni hamsteri?

Sitä paitsi, eikös nimet Hilma ja Katariina jollain tavoin soinnu hyvin keskenään? Molemmat tuollaista vanhaa perua olevia naisten nimiä.

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Oikeastaan vielä hienommalta nimeltään Cheersbigears Queen Of The Nightclubs. ;) en ole muistanut päivittää sivuille noita takautuvasti liitettyjä kasvattajanimiä.

Mirka kirjoitti...

Totta, helmiäsvärisiä poikasia tuntui myös aikaisemmin syksyllä olevan hyvin vähän. Meillä kävi onneksi tuuri, kun saimme pikkuisen Anseriinamme. Toki myös normaali tai safiiri olisi ollut meille oikein tervetullut, mutta helmiäispikkuinen oli erityistoiveena! <3