10.11.09

Hamsterikuulumisia

Hilma tulee! Sovimme alustavasti Veeran kanssa, että kävisin ensi sunnuntaina hakemassa Hilman Helsingistä. Voi että, maltanko edes odottaa? En! Mikään ei ole niin suloinen kuin talvikko! Paitsi tietysti syyrialainen.

Katariina saisi varmasti hepulin ja mustasukkaisuuskohtauksen, jos tietäisi tulevan talvikon näin törkeästi varastaneen Katariinan blogin. Joten päivitetään nyt sitten Katariinankin kuulumisia.
Turun Grand Galan syyrialaisten lemmikkituomari on varmistunut ja se ei ole Marjut Kaakinen vaan Martina Munther. Katariina on siis menossa varsin todennäköisesti Turkuun ja ilmoitan sen ilman muuta lemmikkiluokkaan. Jos se saa sieltä eri tuomarilta PLH-sijoituksen, voisi sille hakea sitä valiolemmikin arvonimeä, josta olenkin puhunut. Ihan kuin emme tietäisi jo valmiiksi Katariinan olevan valioluokan otus...

Katariinan häkkiä joudutaan nykyisin uudelleensisustamaan lähestulkoon joka ilta. Katariina on nimittäin alkanut jyrsiä kattokaltereita hurjasti iltaisin. Tavaroiden uudelleenjärjestely pitää sen yleensä yhden illan ajan niin kiireisenä, ettei se ehdi pureksia kaltereita. En ole yhtään vakuuttunut siitä, että kaltereiden järsiminen olisi mitenkään erityisen terveellinen harrastus ja siksi yritän pitää Katariinan pois sen touhun parista. Tietenkin jyrsiminen on jyrsijän homma, mutta kun siellä häkissä nyt olisi muutakin jyrsittävää.

Katariina on viime aikoina ollut ällistyttävän pirteä todella aikaisin. Kesällä se nimittäin saattoi vasta kymmenen aikoihin illalla tulla ulos mökistään venytellen (joka tarkoittaa sitä, että neiti ei ole suinkaan vielä halukas tulemaan iltajuoksentelulle). Nyt se on alkanut heräillä hyvinkin jo kahdeksan aikoihin illalla ja yhdeksältä se on jo kovaa vauhtia tulossa häkistä pois. Mikä lie syynä? Tietysti kellojen siirto talviaikaan vaikuttaa tunnin verran ja ehkä myös pimeämpi vuodenaika houkuttelee yöeläimen piilostaa aikaisemmin.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Voisko teitin neitille antaa jyrsimiseen ulkoa tuotuja oksia? Ne pitäis varmaankin olla puhtaita,ettei ole kadun varressa saastuneita.Voit vaikka lenkkipolun varrelta ottaa,jos niinkuin yleensä niitä voi Katariinalle antaa.
Olis vaihtelua jyrsimiseen.
-MUR-MUR-

Sirpale kirjoitti...

Oi kyllähän Katariinalle oksat kelpaisivat! Paju, koivu ja hedelmäpuut ovat ainakin hyviä. Tienvarresta tosiaan ei kannata ottaa, mutta syrjemmästä kyllä.

Sirpale kirjoitti...

Myös pihlaja ja haapa kelpaavat sekä varvut, kuten mustikan- ja puolukanvarvut ja kanerva.