5.11.09

Turun Grand Gala 5.12.09

Lauantaina 5.12. järjestetään Turun Littoisissa vuoden Grand Gala-hamsterinäyttely. Tampereelta puuhataan taas yhteistä kuljetusta sinne, mutta tällä kertaa ei varmastikaan valita sitä halvinta vuokrapakua... Toivon ainakin niin :)
Jos tuo kyyti järjestyy, ilmoitan Katariinan ehdottomasti mukaan sekä lemmikki- että ulkomuotoluokkiin. Jos kyytiä ei onnistuta saamaan, niin sitten en taida lähteä Turkuun asti raahautumaan. Eihän Katariina noissa ulkomuotoluokissa ole paljon juhlinut, mutta koestandardivärejä on niin vähän, että ihan kannatuksen vuoksi sen ilmoitan mukaan.
Lemmikkiluokkaan Katariina menee ehdottomasti, koska olisi hienoa, jos se sijoittuisi siellä. Se olisi kolmas kerta ja voisin hakea Katariinalle valiolemmikin arvoa. Toivottavasti lemmikkituomarina olisi Turussa joku muu kuin Marjut Kaakinen, koska hänhän on Katariinan nyt tuomaroinut PLH-sijoille kahdesti. Valiolemmikin arvoon tarvittaisiin tuomaroinnit vähintään kahdelta hyväksytyltä tuomarilta. Lemmikkituomaria ei ole vielä kisakutsuun merkitty. Elämme jännittäviä aikoja.

Ei kommentteja: