10.10.09

Extremelaji

Hanmsterinäyttelyt ovat näköjään varsinainen extremelaji. Ei se mitään että aamulla piti olla liikkeellä jo viiden aikaan, se on pikkujuttu! Nimittäin Tampereen hamsteriporukka on todellakin vuokrannut 9 hengen pakettiauton. Hinta oli edullinen 50 euroa per päivä.
Ja nyt tiedetään tasan tarkkaan miksi se niin halpa oli. Auto on nimittäin malkoinen pommi. Pahinta lienee se, ettei lämmitys toimi. Autossa oli siis koko tulomatkan KYLMÄ. Tilannetta ei parantanut se, että takaovi ei tule kai kunnolla kiinni vaan raoista vetää aika iloisesti. Huomasin sen kun istuin oven vieressä.

Omaa vilustumistani voin tuskin välttää, mutta toivon että Katariina ei vilustuisi. Se on kyllä hyvin pakattu ja tuntui lämpimältä käsissä, joten toivottavasti se selviää ilman ongelmia tästä kieltämättä vilpoisesta kyydistä. Katariinaaa keljuttaa ihan kympillä, se on jo silpunnut melkein kokonaan sen pahvilaatikon, jonka laitoin sen boksiin ja ajattelin että ehkä Katariina haluaisi nukkua siinä. No, nyt ei sitten ole nukkumapesää minkäänlaista...

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Olis kyllä ollut fiksua autonvuokraajalta kertoa teille millasen "röttelön" aikoo teille antaa käyttöön.Luulenpa,että olisitte olleet valmiita maksamaan vaikka kaksinkertaisen hinnan jotta oisitte saanut kunnollisen,lämpimän auton.Nythän on ollut öisin pakkasta useampi aste jo monena yönä.R sanoi,että onhan siinä autossa oma lämmitin joten kuski kyllä tarkenee,vuokran maksajista ei siis niin väliä. Siis halvalla ei saa hyvää.

-MUR-MUR-

Nimetön kirjoitti...

Hanki halpa ja hyvä... osta kaksi:)
-M-