5.10.09

Vaasan hamsterinäyttely 10.10.

Myöhään eilisiltana sähköpostiini putkahti näyttelyvahvistus. Katariina on siis varmasti menossa 10.10. Vaasan hamsterinäyttelyyn! Syyrialaisia on ulkomuotoluokkaan ilmoitettu 46 kappaletta, 14 standardilyytkarvaista, 23 standardipitkäkarvaista, 5 koestandardia ja 4 ei-standardia. Pikkulinnut tiesivät kertoa että kaikki nuo koestandardiluokan syyrialaiset ovat Tampereelta, Katariina ja eräältä paikalliselta kasvattajalta 4 muuta hunaja-kyyhkynharmaata hamsteria.

Ulkomuotoluokan tuomarina toimii ruotsalainen Lisa Andersson, lemmikkiluokan puolestaan tuomari Marjut Kaakinen. Hän on sama tuomari, joka tuomaroi Tampereellakin lemmikkiluokan. Ja antoi Katariinalle ykkössijan! Saas nähdä löytyykö tällä kertaa Katariinalle voittajaa lemmikkipuolella vai sulattaako se toistamiseen Marjutin sydämen.

Tampereelta on Vaasaan lähdössä tamperelaisten hamsteri-ihmisten järjestämä yhteiskuljetus pikkubussilla. Mukaan on tulossa 7 ihmistä ja lukematon määrä hamstereita. Yhdelle ihmiselle kyyti polttoaineineen maksoi 20 euroa, joten mistään jättimäisestä kustannuserästä ei voi puhua.
Yksi pikku hakaus asiassa on: koska Vaasassa täytyy olla jo heti yhdeksän jälkeen, on lähtö Tampereelta viiden kierteissä aamulla... Itse hyppään aamuyöstä taksiin ja suuntaan Sammon valtatien Lidlin pihaan, sieltä tulee porukka noutamaan minut ja Tassuttajien Minskin hamstereineen.

Kuun vaihteessa olisi Vantaalla Myyrmäkihallissa lemmikkimessut ja siinä yhteydessä myös hamsterinäyttely, mutta se jää meiltä valitettavasti väliin. Yritän nipistää itse hieman aikaa, jos ehtisin käydä siellä edes katsomassa vähän. Näyttelyihin on tulossa nimittäin Katariinan emo ja sisko, jota en ole nähnyt.

1 kommentti:

Veera kirjoitti...

Kannattaa käydä Vantaan messuilla! Siellä on vaikka mitä muitakin otuksia, eli katseltavaa riittää. Multa jää tällä kertaa tuo 10.10 näyttely väliin kun se Helsingin kimppakyyti peruuntui, mutta Vantaalle menen. :)