13.11.09

Katariinan valinta

Taantuma on parantanut hamstereiden asuntotilannetta ja niinpä Katariinallakin oli viikonlopun asuntoetsintäkierrosta aloitellessaan tarjolla yhden tai kahden kohteen sijaan kokonaista kolme kohdetta, joiden välillä moderni hamsterineiti voisi valita.

Kohde A oli moderni, rohkeasti vihreäksi maalattu kulma-asunto muodikkaaseen, mutta väljään asumiseen.

Kohde B oli ehkä enemmän sinkun opiskelijaneidin statukseen ja budjettiin sopiva pieni siltamökki, mutta jonka erikoisuutena kuitenkin oli omalla helposti saavutettava kattoterassi.

Kohde C tarjosi puolestaan maalaisromantiikkaa hirsistä tehtyine päärakennuksineen ja katettuine tunnelimaisine terasseineen.

Kaikki kolme kohdetta olivat kieltämättä houkuttelevia, mutta johonkin oli päädyttävä. Inhottavina ihmisinä emme tietysti Katariinan valintaa heti paljasta vaan saatte vapaasti kommenteissa arvailla Katariinan valintaa ainakin sunnuntaihin asti. :)

6 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Annan ääneni B-vaihtoehdolle! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Veikkaanpa,että A-mökki.
-MUR-MUR-

Marikainen kirjoitti...

Täällä veikataan myös vaihtoehtoa A :)

Veera kirjoitti...

Oisko A-mökki? :)

Sirpale kirjoitti...

Ja tottahan Katariina valitsi tilavan ja pirteän värisen A-kohteen. Mistä oikein arvasittekin? B- ja C-mökkejä on kuitenkin käytetty pakoreittien etsimiseen ja niissä on kaiveltu kovasti.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olisin veikannut A-mökkiä. Kokemuksesta tiedän, että isoin mökki on paras mökki ja meilläkin Toivo ja Terho ovat molemmat rakastaneet isoa kulmamökkiään! :)