29.11.09

Herkkukepukan syöntiä


Katariina sai pitkästä, pitkästä aikaa jyrsittäväkseen herkkukepukan. Tavalliseen tapaan ripustin sen kattokaltereista roikkumaan, onpahan siinä samalla vähän keppijumppaa kun sitä kurottelee.


Hilman kepukasta sen sijaan otin ripustuskoukun pois kokonaan ja laitoin sen häkkiin. Hilma ei tajunnut ensin lainkaan mitä sille olisi pitänyt tehdä. Myöhemmin se kuitenkin jyrsi sitä. Minkäs teet, iso kepukka ja pieni hamsteri, eihän Hilma saanut siihen aikaiseksi kuin pienen loven. Hilma ei kuitenkaan piittaa kepukasta tippaakaan, siinä missä Katariina söi kepukan kahdessa päivässä, on Hilma haudannut omansa.

5 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Hahhaa, varsinainen syöppö tuo Katariina. Meidän Anseriina tykkää kyllä kanssa ruokatikuista, mutta silti sen syömiseen menee pitkä aika. Nyt ei ole vähään aikaan ollutkaan herkkukepukkaa, kun en tiedä kuinka lihottavia ne ovat... Eli täytyy pitää vähän taukoa. :)

Mirka kirjoitti...

Ja on se muuten jännä, miten noilla hamsuillakin on eri ruokasuosikit. Se mikä toiselle maistuu, ei välttämättä maistu kolmannelle. Eli on pikkuisillakin selvästi oma persoonansa. Hihih.

Sirpale kirjoitti...

Tuo on niin totta! Kirjoittelin viime vuoden puolella Karamellista tekstin otsikolla "Nirsopetteri", jossa on lueteltu muutamia ruoka-aineita, joista Karamelli ei pitänyt. Katariina, vaikka samaa lajia edustaakin, syö noista kaikkia, kuivattu porkkana on ihan suosikki vaikka sama kama ei Karamellille kelvannut edes oliiviöljyssä uitettuna. Sen sijaan iduille, Karamellin eräälle suosikkiherkulle Katariina ei lämpene lainkaan. Hilma puolestaan ei ole yhtään niin ahne lihan perään kuin Katariina ja Karamelli olivat.

Unknown kirjoitti...

Ihana kuva Hilmasta! Terveiset kasvattajalta. :)

Sirpale kirjoitti...

Tervetuloa Martina tänne blogiin! Hilma on osoittautunut oikein ihanaksi pikkukaveriksi ja lisäksi se on niin suloinen, että oksat pois. Tosin aina toisinaan se on vähän haastava kuvattava...