30.1.10

Linnainmaan Faunattaren hamsteripäivä

Kuten olen mainostanut, tänään oli Linnainmaan Faunattaressa hamsteripäivä. Esitteillä oli kaikki hamsterilajit, syyrialaisesta useampikin yksilö ja paljon ihmisiä, jotka olivat innostuneita puhumaan hamstereistaan ja niiden hoidosta. Hamstereita pääsi myös asiakkaat silittämään ja sylittelemäänkin. Tarjolla oli myös esitteitä hamstereiden hoidosta, hamsteriyhdistyksestä ja tamperelaisten hamsterikasvattajien yhteystietoja, niitä saivat kiinnostuneet ottaa mukaansa.

Itse olin siellä enimmäkseen kameran varressa, kuvia menee luultavasti SHY:n lehteen Poskipussiin, johon joku mukanaolleista lupasi kirjoittaa artikkelin tuosta hamsteripäivästä ja Faunatarkin oli kiinnostunut kuvista. Tässä muutama otos jo etukäteen.


Kiinankääpiöhamsteri


Campbellipoikasia


Vn kyyhkynharmaa syyrialaisuros

4 kommenttia:

Sanni kirjoitti...

Voi ei miten ihania kuvia! Tuolla olisi ollut kiva olla mukana.

Sirpa kirjoitti...

Samantyyppistä esittelypäivää kaavaillaan pidettävän tässä keväällä myös Ideaparkin Faunattaressa. Sikäli kuin se toteutuu ja vain saadaan hamsterien omistajia paikalle, sinnekin yritetään saada näytille kaikki lajit. Varmasti täällä blogissa mainostan sitä etukäteen, jos sellainen pidetään.

Anonyymi kirjoitti...

Söpöjä otuksia kaikin puolin, mutta noi punaiset silmät näyttäs aika häijyiltä.
-M-

Sirpa kirjoitti...

Ilmeisesti poikasilla on pienenä punaiset silmät, mutta ne siitä sitten tasoittuvat vanhemmiten, ainakin syyrialaisilla, noista campbelleistä en tiedä. Katariinakin on saattanut olla poikasena punasilmäinen, hunaja-kyyhkynharmaa on punasilmäinen väri. Mutta nuo campbellipoikaset olivat punaisista silmistään huolimatta (tai ehkä juuri siksi?) aivan ihania! Ovat niin veikeännäköisiä. Tiedä vaikka meille tulisi joskus campsyja...