4.12.09

Hilmalle uusi koti!

Tilasin Lemmikkiexpressiltä Hilmalle hieman isomman dunan, uuden koko on 69*45 cm, kun nykyinen on jotain 55*35 cm. Kyseessä on samanlainen Gabber Garda kuin Katariinallakin, vähän vain pienempi. Lemmikkiexpressiltä tuon kokoinen duna irtosi edullisimmin, mitä noita nettikauppoja surffailin.

Hilmalla ei ole aikaisemmin ollut juoksupyörää, mutta nyt voisin harkita hankkivani sille sellaisen. Mietiskelin tässä kuitenkin, että minkähän kokoinen olisi hyvä pyörä. Syyrialaisille kun suositellaan sitä vähintään 20 cm halkaisijalla olevaa pyörää, mutta kääpiöille suositeltua kokoa en ole nähnyt missään. Olisihan meillä toki toinenkin 20-senttinen pyörä ja toisaalta Katariina on sellainen pötkäle, että 22-senttinen pyörä ei varmaan olisi liian iso, mutta mutta... Juoksupyörä kuitenkin vie joltisestikin tilaa häkissä, niin en nyt haluaisi sitä kaupan isointa välttämättä. Vaikka voihan sen toki ottaa pois, jos se ei Hilmaa kiinnosta.
Hilmalle voisi olla kyllä omiaan tuollainen umpinainen pyörä, kas kun se on vähän kömpelönsorttinen eläjä. Tosin muovissa on se ikävä puoli että sitä voi jyrsiä, mutta se ei ole kovin terveellistä tai suotavaa.

Hilma muuten osaa jo tulla ihan omia aikoja kädelle ja se osaa näemmä erittäin hyvin myös jyrsiä kattokaltereita, mistä ikinä niihin yltää hampaidensa kanssa. Toteutin myös uhkaukseni Hilman omasta puuhalaatikosta ja Hilma onkin tuossa parina iltana ollut jonkin aikaa touhuilemassa omassa puuhalaatikossaan, jossa on pari mökkiä ja erilaisia pahvilaatikoita, putkia ja sen sellaista, joiden seassa vipeltää.

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

15 senttiä on sopiva halkaisija kääppärille. Hilmalla on joskus aikoinaan ollut muovinen pyörä, ei se sitä jyrsinyt mutta kiipesi jalustaa pitkin kattokaltereihin ja kaatoi pyörän koko ajan. :D

Nimetön kirjoitti...

Joten sido se kiinni kaltereihin !
-MUR-MUR-