31.12.09

We have this thing called "reilu meininki"

Hilmalla on oma puuhaboksinsa täällä työhuoneen lattialla. Boksin sisustukseen kuuluu mm. muovinen omenapesä, jossa on puruja ja paperia pehmikkeenä siltä varalta, että kesken puuhailun Hilmalle iskee väsy tai se muuten vain haluaa kaivella puruissa. Silloin tällöin olen laittanut puuhaboksiin vähän ruokaa, joitain siemeniä yms. jotka ovatkin kadonneet. Oletin että ovat menneet poskipusseissa Hilman omaan dunaan.

Eilisiltana säädin Katariinan dunan sisustusta vähän uusiksi ja sinä aikana mies yritti ensin pitää vauhtia-ja-vaarallisia-tilanteita-Katariinaa käsissään, mutta totesi, että tämä hiiru karkaa kohta. Koska Hilman puuhaboksi oli siinä lattialla, hän päätti laskea Katariinan siihen. Katariinaa ei boksiin voi jättää edes hetkiseksi valvomatta, koska se saattaisi hyvinkin karata sieltä jollain keinolla. Sen takia sitä ei ole Katariinalla käytetty lainkaan.
No, boksissa haisi tietysti Hilman ja Katariina ensin mennä pöhelsi nenä tuhisten, että mitä, mitä kummaa täällä oikein on ollut. Sitten Katariina keksi omenapesän, siinä vaiheessa kun meidän piti siirtää se omaan dunaansa. Se sukelsikin pesään niin ettei siellä näkynyt hetkeen muuta kuin tutisevia puruja. Katariina kaiveli pesässä antaumuksella eikä halunnut tulla sieltä pois. Kun vihdoin sain sen ulos omenapesästä, Katariinalla oli poskipussit puolillaan jotakin.
Hilman ruokavarastot!
Katariina oli tietenkin haistanut Hilman ruuat ja kylmän viileästi pihisti ne! Dunaansa päästyään Katariina kiikutti ruuat nopeasti omaan pesäänsä turvaan. Hilma ei varmaan arvosta...

Ei kommentteja: