17.12.09

Tyttösten kuvia


Tässä on kuva Hilmasta vielä vanhassa dunassa. En ole sitä kuvannut viime aikoina lainkaan, vaikka se onkin luvattoman suloinen. Hilma osaa ja uskaltaa tulla jo nätisti kädelle, ainakin silloin kun se haluaa dunastaan pois. Se on nimittäin ihan yhtä itsepäisesti ja pontevasti jyrsimässä kattokaltereita ja haluamassa pois dunasta kuin Katariinakin. Erona näillä kahdella on se, että kun Katariina metelöi öisin, niin Hilma möykkää päivällä.


Miten pidetään turbohamsteria suunnilleen paikoillaan yhdellä kädellä ja yritetään ottaa valokuva kamera toisessa kädessä? Vastaus: ei mitenkään. Yritin tuossa eräänä iltana kun mies oli ollut vaatekomerossa ulkoiluttamassa Katariinaa ja toi sen kuljetusboksissa minulle. Katariina oli niin suloinen, että ajattelin napata siitä muutaman kuvan, mutta eihän se onnistunut. Tuloksena olisi ollut karannut Katariina... Tämä on ainoa kuva, jonka sain napattua.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yritäppä siten,että laitat jotain herkkuruokaa kädellesi.Josko sitten onnistuisi.
Ovat kyllä aivan ihania nappisilmiä!
-MUR-

Marikainen kirjoitti...

Katariina on niin ihanan näköinen. Minusta näyttää, että omat syyrialaiseni ovat kovin laihoja.
Yksi talvikko tyttö, Kielo, löytyy myös minulta. Nuo talvikot ovat kyllä siitä mukavia, että ovat päivisinkin hereillä. Kielo odottaa aina 11-12 aikaan päivällä, että josko syliin pääsisi. :)
Omaan blogiini tulee joskus kuvia, neiti osaa aina kääntää selkänsä kameralle. :)
-Marikainen