9.2.10

Hamsteri-express

Kuten kirjoitin, olen menossa ystävänpäivänä PiNan näyttelyihin Lempäälään. Koska minulla on auto käytössä ja siinä rutkasti tilaa, lupauduin ottamaan pari autotonta kyytiini samalla kertaa. Alustavasti tarkoitus oli ottaa yksi hamsteriton ihminen kyytiin täältä Hervannasta ja hakea Ylöjärveltä toinen, jolla on isompi määrä hamstereita mukana.
No, tänään tuli vielä kolmannelta kysely: hänen alustavasti sovittu kyytinsä on peruuntunut, joten olisiko mitään mahdollisuutta päästä minun kyydissä. Hän ei asu mitenkään kaukana suunnitellun reitin varresta, joten siinä mielessä kyllä sopii.

Autoonkin mahtuu kyllä noin niinkuin istumaan hyvin neljä henkilöä, mutta kun sitten näitä hamstereita on melkoinen määrä. Minulla on yksi, Ylöjärveltä tulee menomatkalla 8 hamsteria ja tämä viimeisin kyselijä tuo kuulemma ison lauman näyttelyihin ja ison lauman myyntiin, joten varmaan toistakymmentä hamsteria tulee sieltä. Tietysti osahan menee vaikka sylissä ja takakonttiakin ajattelin raivata niin että sinne mahtuu.

Mielessä kyllä kävi, että auton kylkiin pitäisi liimata tarrat, joissa lukee "Hamsteri-pikavuoro".

1 kommentti:

Karri kirjoitti...

Veikkaan, että hamstereilla on suhteessa enemmän tilaa autossa kuin ihmisillä. :)