5.2.10

Puurofani ja antipuurofani

Katariina on ihan ihastunut näemmä puuroon. Eilisiltana tarjoilin sille puuroa, johon oli sekoitettu kermaviiliä. Aamulla kupissa ei ollut yhtään puuroa jäljellä, sen sijaan kukkakaalit ja porkkanat olivat jäljellä.
Katariinalle taisi tulla nälkä kesken unien ja äsken se kömpi yöpalalle ruokakupilleen. Korvat luttanassa, silmät sirrillään uninen hamsteri lipoo ruokakuppiaan: eikö vielä olisi vähän puuroa jäljellä? Kukkakaali ei kelvannut edelleenkään.

Hilma sen sijaan on kahden päivän ajan tehnyt sitkeästi selväksi, ettei puuro ole lainkaan talvikoille sopivaa ruokaa, joten eilen armahdin Hilmusen enkä antanut sille puuroa. Kermaviiliä se kyllä sai. Nyt on sitten kermaviilit nuoltu kupista yhtä tarkkaan kuin Katariinan puuro-kermaviili-mix ja mikään muu sitten ei ole kelvannutkaan. Idut on koskematta, aiempi herkkunami-näkkäri on koskematta, omenanpalat on koskematta.

Tuommoisia ronkeleita...

1 kommentti:

Mirka kirjoitti...

Jep, yksilöllinen maku näyttää jokaisella hamsterilla olevan. Testasin nyt niitä viinirypäleitä Anseriinalle, joka vähän niitä mutusteli, muttei loppuun kuitenkaan syönyt.

Täytyypä testata vielä tuota puuroa. Riisipuuro ei ainakaan jouluna maittanut, koska on niin maitoista.