9.8.10

Loviisa ja herkkukepukka

Nuo hamsterit ovat kyllä todellakin yksilöitä. Karamelli ja Katariinahan suorastaan himoitsivat noita herkkukepukoita, tosin niissäkin oli joitain sellaisia, jotka eivät niin kauheasti kiinnostaneet sen jälkeen kun oli ensin tehty tuttavuutta. Mutta pääasiassa varsinkin Katariina tuhosi yhden kepukan vartissa, ei sitä jätetty killumaan tyhjän pantiksi.
Loviisa sen sijaan ei osoita suurtakaan himoa näitä kohtaan. Yksi kepukka sai roikkua katosta useamman päivän, mutta lopulta Loviisa sitten tuhosi sen kahdessa illassa. Ja se oli sentään iso kepukka. Seuraava kepukka katosi tehokkaasti myös, mutta nyt tämä uusin ei tahdo oikein taas kelvata. Alaosan Loviisa on siitä syönyt ja nyppinyt kepukan päältä mieluisat siemenet talteen, muuten se on saanut olla aika rauhassa viime ajat.
Meillä ei näitä kepukoita syötetä tuhkatiheään, maksimissaan kerran viikossa tai jotain sitä luokkaa. Hilmalle ne eivät tunnu kelpaavan lainkaan, vaikka tarjoilimmekin sille yhtä kepukkaa ihan maan tasolta syötäväksi emmekä ripustaneet sitä mihinkään. Siitä on vähän näverretty joitain siemeniä irti, mutta loput ajat se sai olal ihan rauhassa, meidän talvikkorouvaa ei moiset kiinnosta.


© KH

2 kommenttia:

imlacking kirjoitti...

Meillä kääpiöhamsut tuhoaa noi aika nopeasti mutta niitä onkin kaks :D. Osa Syyrialaisista myös tuhoaa aika nopeasti mutta osalla on jäänyt useammaksi päiväksi. Kerran löysin tommosen ruokatangon roippeet sullottuna kaikki vessaan :D. Mä en vaan tajua mikä into noilla joillakin on laittaa ne ruoat vessa-astiaan :o.

Meijän ekalla hamsterilla oli kalkkikivi pidemmän aikaa ettei se siihen koskenut, sitten joskus se päätti yhdessä illalla tuhota sen kokonaan.

imlacking kirjoitti...

Meillä on kans hamsut olleet niin erilaisia keskenään, niin luonteiltaan kun siltä että miten syövät/juovat. Yks ei juonut paljon mitään, toinen ehkä liikaakin. Samat ruoat on kelvanneet aika hyvin, mitä nyt eka hamsu ei hirveästi tykännyt jauhelihasta. Aluksi söi sitä tosin, mutta jossain vaiheessa sille ei enää kelvannut.

Luonteista nyt voisi kirjoittaa vaikka koko postauksen :D. Meillä kun kaikki on olleet niin erilaisia. Ja siitä kuinka toinen tykkää nousta vasta ihan tosi myöhään ja toinen saattoi olla hereillä jo iltapäivällä, käydä välillä nukkumassa ja tulla taas esille.